Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřeboval bych radu ohledně nákupu předzesilovače. Mám k dispozici výkonový koncový zesilovač EZK 440 ale údajně je potřeba k jeho správné funkci předzesilovač. Nemám o věcech co se týče audia žádné vědomosti i když jsem se elektronikou zabýval. Zesilovač je připojen k PC a spolu s ním a softwarem tvoří hudební jukebox. Bohužel předzesilovač chybí tak bych potřeboval poradit podle jakých parametrů vybírat.Jen dodám že není vyžadována žádná extra kvalita zvuku a postačila by pouze regulace hlasitosti. Díky za každou radu
Předzesilovač před vstupem signálu je účelový.Pro většinu zdrojů potřebný není.Používá se pro dynamický mikrofon,pro magnetodynamickou přenosku gramofonu,a podobné zdroje s nízkým výstupním napětím.
JABRAKA
Děkuji za rychlou odpověď.Odpusťte mě mou nevědomost, ale můžete mě to alespoň trochu rozvést? Znamená to, že pokud připojím vstup koncového výkonového zesilovače na výstup audio z PC tak bude normálně hrát?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.