Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup předzesilovače

Od: pavel1222® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den potřeboval bych radu ohledně nákupu předzesilovače. Mám k dispozici výkonový koncový zesilovač EZK 440 ale údajně je potřeba k jeho správné funkci předzesilovač. Nemám o věcech co se týče audia žádné vědomosti i když jsem se elektronikou zabýval. Zesilovač je připojen k PC a spolu s ním a softwarem tvoří hudební jukebox. Bohužel předzesilovač chybí tak bych potřeboval poradit podle jakých parametrů vybírat.Jen dodám že není vyžadována žádná extra kvalita zvuku a postačila by pouze regulace hlasitosti. Díky za každou radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Předzesilovač před vstupem signálu je účelový.Pro většinu zdrojů potřebný není.Používá se pro dynamický mikrofon,pro magnetodynamickou přenosku gramofonu,a podobné zdroje s nízkým výstupním napětím.

JABRAKA

hodnocení

Děkuji za rychlou odpověď.Odpusťte mě mou nevědomost, ale můžete mě to alespoň trochu rozvést? Znamená to, že pokud připojím vstup koncového výkonového zesilovače na výstup audio z PC tak bude normálně hrát?

Ano, nějaký předzesilovač obsahuje už zvuková karta v PC. Kdyby tam nebyl, nebylo by bez něj možno připojit ani sluchátka
hodnocení

To mě stačí. Tak ještě jednou díky moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]