Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Panasonic SA AK45

Od: jezek07* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, jak se zapíná vypíná display u modelu SA AK45 bez ovladače? Dostal jsem ho darem a display nesvítí :( na youtube jsem viděl video jak ho "zapnul" ale nevím jak se mu to povedlo :( . A také nevím jak se pouští CD (kazety jsem ještě nezkoušel) radio s AUX vstupem hrajou.

Předem děkuji za odpověď

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tlačítko vlevo s nápisem display/demo. Při jeho mačkání se mění zobrazení displeje nebo se úplně vypne.

...

Spuštění CD:

Vpravo nahoře vedle CD měniče zmáčnete levé kulaté tlačítko OPEN/CLOSE, otevře se CD mechanika, vložíte CD, znovu zmáčknete to tlač., dvířka se zavřou, pod displejem zmáčnete tlač. s nápisem CD a opět pod displejem zmáčknete ►/II.

Pokud chcete vložit cédéček víc, tak po vložení prvního CD zmáčknete vpravo nahoře pravé kulaté tlač. NEXT OPEN, CD zajede a vyjede další šuplík. Vkládáte CD a mačkáte NEXT OPEN až máte vložena všechna CD, které chcete (nemusíte obsadit všechny pozice, ale max. je pět)

Úplně nahoře tlačítky DISC1 - DISC5 vybíráte které CD chcete přehrát.

...

Kazeťák obdobně, otevřete dvířka tlačítky dole Deck1 OPEN nebo Deck2 OPEN, vložíte kazetu páskem dolů, zavřete dvířka (ručně), pod displejem zmáčknete TAPE tím zapnete kazeťák a taky vyberete kazetovou mechaniku, která se bude přehrávat, druhým zmáčknutím vyberete druhou. Číslo mechaniky se ukáže vedle ikony kazety na displeji. Pak klasicky ovládání play stop a přetáčení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]