Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psp 3004

Od: honzous* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jak mám na PSP 3004 spustit stáhnutou hru a je to v nějákém souboru eboot.pbp hledal jsem na netu ale nic moc.

poraďte prosím

Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus se podívat na www.youtube.com -já jsem to našel, ale kdybych tady dal odkaz, tak by to bylo smazáno.

michalkoudela*
hodnocení

0x

Pro lepší organizaci si EBOOT soubor dejte do složky, kterou pojmenujete po názvu hry. Připojte PSP k počítači. Otevřete složku PSP/GAME a do ní nakopírujte složku s EBOOT souborem. Spusťte PSP a hra by se měla objevit.

honzous*
hodnocení

hra se objeví, ale nejde spustit. Vyzkoušel jsem jich asi 10.

michalkoudela*

Tak v tom případě je třeba udělat tzv. "hack", o kterém se sem ale nemohu zmiňovat. Kdyžtak mail koudelamichal@email.cz ;)

honzous*
hodnocení

hack (crack, flash) nebo jinak řečeno už mám. Ale jinak mi to píše když to chci spustit tak že nelze spustit, z důvodu chyby mám tam CWF 6.60 a LME 660. Díky za radu.

Označ si to!

michalkoudela*

A hry s koncovkou .iso jste zkoušel?

honzous*
hodnocení

Když tak mi můžete tykat. ISO a CSO jsem zkoušel, ale hry které nejsou officiálně vydané jsou právě v tomto EBOOT.PBP. Tak právě proto.

michalkoudela*

Opravdu to máš v tomto adresáři? Kdyby byly problémy, hoď mi sem odkaz na ty hry a já je vyzkouším. :)

Psp 3004
honzous*
hodnocení

Jasně máš to tady dole!

http://uloz.to/xYSxkG3/gta-san-andreas-psp-rar

a tady ještě jeden!

http://uloz.to/xUHSNATk/gta-san-andreas-psp-5-0-0-rar

helper123*

GTA SA pro PSP nikdy nebyl oficiálně vydán, osobně jsem jej zkoušel a nefungoval ;) Ale mohu jej zítra vyzkoušet, uvidíme. (PSP 3004)

honzous00

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]