Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení domácího kina a Blue-ray přehrávače

Od: pazdy odpovědí: 3 změna:

Dobrý den mám problém.. Chci propojit domácí kino s blue-ray přehrávačem, aby z domácího kina šel zvuk.. Dal jsem si do pokoje novou televizi a od té doby to nejde.. Na staré televizi to šlo.. Jen jsem přepojil HDMI kabely ze staré do nové a zvuk stejně nejde..Blue-ray přehrávač a domácí kino je připojeno přes CINCHE..Nevím kde je chyba, že to nejde.. Ještě jsem měl propojené domácí kino a starou tv SCARTEM, aby šel zvuk ze satelitu, taky přes domácí kino.. Šlapalo to.. Teď nejde ani jedno.. Prosím o radu. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomibender*
hodnocení

0x

Zkusil bych někde v nastavení BR přehrávače nastavit výstup zuku přes cinch.

Asi bude problém s tím, že cinche jsou pro analogový zvuk a HDMI pro digitální signál. Musíte najít někde nějaký převodník :o))

tomibender*

Pravdu díte kolego :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]