Nejste přihlášen/a.
Prosím kdo poradí jaký koupit led pásek aby hodně svítil.Koupila jsem led pasek 3528,ale zdá se mi že to málo svítí.Kdo poradí? Děkuji
Rada je jednoduchá. Když chci aby to hodně svítilo, tak koupím vysoce svítivý LED pásek. Rovněžtak je třeba zohlednit jeho spotřebu při výběru zdroje a hodně podstatné je u výkonných pásků i chlazení - tedy nelepit to na dřevo (to snad už nikdo nedělá) ale do hliníkové lišty.
doplněno 14.09.14 14:12:Pásky mohou být značeny různě, to je dle jednotlivých výrobců. Spíše než na nějaké čtyřmístné číslo bych se zaměřil na udávaný příkon /m
děkuji za odpověď,ale chtěla jsem se zeptát na číslo led pásku jaký mám objednat.Rozumíme si?Vidím že mají pásky 3528,
5050,5630.2835
Promon : Elektrikáři u nás na stavbě instalovali pro zákazníka led pásky přímo na schodnice zespoda jsou z masivu co to může udělat ohledně chlazení? požár nebo se spálí ten pásek?
Chcete-li mermomocí LEDky doporučuji pořídit si lištu s rozptylovačem. Rozhodně jsou ale pro toto použití výhodnější zářivky T5.
mám doma LED pásky z 3528 a 5050. 5050 jsou tří-čipové LEDky a svítí znatelně víc. Mám ho asi půl metru a udělá světla víc jak dva metry 3528
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.