Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatná kvalita fotek z digitálu

Od: papucok* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den.

Zničeho nic i při plně nabitých a nových bateriích mi můj fotoaparát Olympus C-370 začal fotit takto nekvalitně...

Půjde to opravit?

Dík :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papucok*
13.09.14 16:06
hodnocení

Špatná kvalita fotek z digitálu
Špatná kvalita fotek z digitálu #2
papucok*
hodnocení

Děkuji Vám za reakce,fotoaparát už na nic nereaguje,odepsal jsem jej :(

frkotou*
hodnocení

0x

To vypadá na chybu snímače. Dělá to i u jiných bateriích?

hodnocení

0x

Nenapadá mne, jak můžou baterky ovlivnit kvalitu obrazu.

Ale viděl bych to na nový foťák.

papucok*
hodnocení

...ano,dělá..

hodnocení

0x

Z kterého roku ten foťák je? Myslím že je dost starý a byla doba kdy fy Sony zjistila, že vyrobila celou vadnou sérii CCD čipů do foťáků, videokamer a Olympus je od nich odebíral. Závada se projevila zcela náhle i po letech, sice trochu jinak než Vám, ale dost dlouho prováděli servisy výměnu čipů zdarma: Zkuste pohledat na netu, případně se poptat.

papucok*
hodnocení

Rok výroby je 2004... bude to asi tím čipem...

Díky :)

ria*
hodnocení

0x

Tak přesně tohle proužkování mi dělá foťák po tom, co my spadl otevřeným objektivem na zem.. z půlky se zastrčil, - ze šikma, tak jsem ho narovnala a fotí takhle blbě.. na reklamaci ho nechtěli, že je to moje chyba, no je... Ani po roce nefunguje.. takže podle mě máte po foťáku.. :/

doplněno 14.09.14 16:49:

Vyzkoušejte video, to u mě funguje normálně.. ale jinak je to opravdu naodpis..

hm*
hodnocení

0x

Ještě bych zkusil, jestli to dělá i v jiných formátech fotek (jiná velikost fotek, jiná kvalita JPG, TIFF), jestli to dělá ve všech režimech (AUTO, ruční se všemi možnými nastaveními), no a pak bych asi začal vybírat nový foťák. Oprava v servisu Olympusu se nevyplatí (pokud by ji chtěli zaplatit) a oprava jinde - nevím, jestli to někdo umí opravit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]