Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytopený telefon Nokia Lumia 630

Od: janis odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

tři týdny starý nadepsaný telefon mi upadl do kaluže. Pobyl si v ní 2-3 vteřiny, než jsem se sehnul. Fungoval. Při rozborce na místě nejevil ani známky vlhkosti. I tak jsem ho nechal 2-3 dny proschnout ve vyhřáté místnosti. Pod displejem se udělaly flíčky, ale telefon naběhl. Naběhl však v profilu letadlo a odmítá ho vypnout. Prostě po zmáčknutí vypnout, se hned zase přehodí na zapnout, a tak s ním nejde volat.

Nějaké zkušenosti s tím? Je vůbec rentabilní dát to opravit?

Nezdržujte se postupy vysoušení...

Děkuji...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Sundej displej jestli to jde a zbytek propláchni v lihu nebo lihobenzínu.To je asi všechno co můžeš udělat sám. Jinak rentabilita opravy záleží na tom jaký najdeš servis. Někde stojí pětikilo jen to, že to technik vezme do ruky a rozšroubuje. A jestli pojmou opravu tím stylem, že vymění základní desku za jinou tak se oprava asi moc nevyplatí. Koukal jsem na čínský eshopy a tam když člověk spočítá dohromady cenu za desku a dotyk tak už je to dražší než celý mobil. U nokie to jiný nebude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]