Nejste přihlášen/a.
Milí rádcové,je rozumné si připlatit prodlouženou záruku ze dvou let na pět? Prodejci ji nabízejí při koupi televize za13000kč a dělá to navyšení s prodlouženou zárukou o 3400kč více. Myslite že se to vyplatí si připlatit,nebo je to zbytečné.Díky za radu.
Před několika lety jsem si koupil televizor Samsung LED Po nějaké době se porouchal,byla nutná výměna obrazovky.Pak chvíli fungovala,po dvou letech kiksla znovu.Protože uplynulo 2 roky a týden od koupě,reklamaci mi už neuznali.Oprava by trval měsíc za 3800 Kč.Podle některých odborníků se dnes vyrábí tak,že elektronický přístroj obsahuje součástky,jejichž životnost přesahuje málo přes dva roky.Pak je nutno dát přístroj do opravy.Kdyby člověk věděl předem,kde jsou tyto "kurvítka" namontována,opravil by si to lehce sám.
Samsunga jsem vyhodil a koupil si novou Blaupunkt.Za 700 jsem si připlatil ještě 3 roky pojištění.
JABRAKA
Ono asi hodně záleží na tom jak dlouho ji budete mít denně v provozu.
Já ji používám i jako monitor ke kompu takže mi jede 15hodin denně určitě, někdy i víc protože mám problémy se spaním.
Todle sem věděl dopředu takže sem tu nabídku na 5 let využil.
luis:
"kurvítka" jsou navrhována tak, že vůbec nezáleží jak často / dlouho zařízení běží, ale tak aby zařízení vydrželo málo přes dva roky a kykslo Je to předmět který se učí návrháři / konstruktéři při studiu, aby uměli co nejefektivněji a nerafinovaněji zkrátit životnost u výrobků, které by se nedejbože nemohly sami od sebe časem rozbít třeba přirozeným opotřebením. V dnešní době, kdy téměř každá maličkost má v sobě procesor není pro konstruktéry žádný problém životnost programovat přímo v obslužném software. Už v dobách vynálezu klasické žárovky se začali výrobci zabývat problematikou umělého zkrácení její životnosti.
Jsou výrobky které "kurvítko" nepotřebují, tam se počítá, že vás výrobci donutí koupit nový výrobek tím, že rychle zastará a nebude k použití
masterjoe:
Jde o to za jakou cenu, jsou země kde i základní záruka se musí dokoupit a běžně se prodává bez záruky a podstatně levněji než si to mnozí dokáží představit.
Já osobně záruku neuznávám a prodlouženou už vůbec ne
víte někdo, co ta prodloužená záruka znamená? co do ní spadá? kolik nakonec hradí zákazník? pochybuji, že je to pak už zadara...prozatím jsem vždy odmítl, neudělal jsem chybu?
doplněno 11.09.14 00:14:tady jsem našel, co říká ALZA
celkem zajímavý výčet, na co se prodložená záruka nevztahuje, pokaždé se něco najde...a obchodník je z toho venku...
doplněno 11.09.14 00:31:a je tu ještě DATART, taky zajímavé...
To, na co se prodloužená záruka nevztahuje, je velmi podobné tomu, na co se nevztahuje ani standartní záruka. Taky se pokaždé něco najde.
Většina lidí když si něco kupuje, tak nepřemýšlí jak mu to bude sloužit a jak mu to bude dělat radost, ale v první řadě přemýšlí co bude dělat až se to porouchá, jak bude reklamovat a aby to mělo co nejdelší záruku. Technika má duši, vycítí tuto nedůvěru a s větší pravděpodobností se porouchá
Já záruku neuznávám a nikdy u ničeho co jsem si pořizoval jsem se ani nezajímal zdali to vůbec nějakou záruku má a věřte mi, všechno mi slouží bez problémů a pokud se to porouchalo, tak za tak dlouhou dobu, že by to žádná běžná záruka nepokryla.
Pak mám zkušenost s tkzv. doživotní zárukou, kdy se to porouchalo průměrně jednou za půl roku a věřte mi, že reklamovat to každého půl roku by byla otrava, tak jsem si to radši opravil sám a už mi to slouží 10 let
Tak to taky neřešte a uvidíte že se to vyplatí víc, než připlácet si za prodlouženou záruku, speciálně v této zemi je zvykem u mnoha prodejců / servisů najít důvod proč záruku neuznat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.