Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vestavná pečící trouba Fagor 3H-125X

Od: nomad37 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

vlastním vestavnou pečící troubu Fagor 3H-125X. Bohužel mi na ní po nějakém čase používání nejde slyšet pípání minutníku.

Podle návodu mi to nejde zesílit. Poradí mi nekdo? Prosím.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravím, pokud pípání minutíku nejde slyšet vůbec tak je pravděpodobně po něm, pokud v návodu není postup jak pípání zapnout a vypnout tak je po pípání.Pokud je trouba v záruce, můžete to nechat uznat jako záruční závadu,pokud se vám bude chtít.S Pozdravem Adam:)

hodnocení

0x

Nastavování intenzity signálu se provádí delším stiskem knoflíku s označením mínus. Pokud se ani touto cestou nedá signál spustit, vypněte přívod el. proudu do přístroje a povolte vruty na obvodu trouby. Celý přístroj povytáhněte ven a prohlédněte, eventuálně vyčistěte vše, co je pod spínacími knoflíčky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]