Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
sháním lednici, která by měla ideální rozměry 150(výška)x50(šířka)x60(hloubka) v cm. Nejdůležitější rozměr je pro mě šířka, protože lednice širší než 51 cm se do kuchyně už nevejde. Našla jsem lednici Electrolux EJ1800AOW nebo Zanussi ZRT18100WA, ale ty jsou příliš nízké - na výšku mají jen 120 cm. Potom úzké lednice vyrábí i firma Goddess, třeba RCC0140GW8, ale tyto lednice mají příliš malou hloubku - pouhých 53 cm a jak jsem viděla v obchodě, tak se do nich mnoho potravin nevejde. Nejlepší by bylo, kdyby nebyla kombinovaná, ale pouze monoklimatická, ale asi neumím hledat, protože jsem žádnou takovou nenašla .
Poradíte mi nějakou?
Dobrý den, konkrétně vám neporadím, ale pravděpodobně budete muset ze svých požadavků slevit. Sice neuvádíte, že půjde o volně stojící lednici, jen to odhaduji. U lednice musíte napřed zjistit, zda může být postavena těsně u zdi a tím pádem potřebuje volné místo z boku a nebo se úplně ke zdi nedá postavit. Pokud lednice potřebuje větrání ze zadu, tak hloubka lednice 53 cm je ideál. Volně stojící lednice s hloubkou 60 cm vám u linky bude vyčnívat - panty, madla, místo u zdi atd.
Vybírejte lednici podle uspořádání vnitřku a ne podle hloubky. I v hlubší lednici můžete mít méně místa na potraviny jako v lednici menších rozměrů. Mám novou lednici, také hl. 53 cm, má o 30 litrů méně oproti staré ledničce (6 let) a prostorově uvnitř je větší. Hodně zdaru při hledání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.