Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na televizi nejdou naladit kanály?

Od: jackskate* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, před rokem jsmě koupili další plazmovou televizi do kuchyně SHARP a šly pouze jen zakladní kanály potom jsem to nějak naladili a už to šlo rodiče mi jí včera daly do pokoje ale za jen 4 kanály a když dám automatické skenovanikanálu Digitální Anténa A Ano tak mi to skenuje a najde jen ty 4 nevite čim to muze byt díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

0x

nejspíš špatný signál. jakou tam máte anténu co je to za příjem. Jiná tv na tom samém kabelu naladí víc? nedáváte nám moc informací

host*
hodnocení

0x

Máte vlastní anténu, nebo je televizor připojený na společnou televizní anténu v domě? Je kabel od antény správně připojený?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]