Zdravim, Poslednich asi 14dni me dost zlobi muj telefon. Mela jsem stazenych nekolik aplikaci (nekolik photoshopu,hry,whatsapp). Tel. se mi zacal sam od sebe vypinat ikdyz mel treba 60% baterie. Po zapnuti klesl na 30% apod. Pred 2 dny uz to byl ald extrem,psala jsem zrovna zpravu na hangoutu,mobil mel asi 80%,vypl se a zapl a hned zase vypl a zapl a to mi udelal asi 20x po sobe,nez jsem baterii vyndala uplne,jinak by to neslo zastavit. Doma jsem pak dala tel. do tovarniho nastaveni,prislo mi,ze je po problemu,ale jak neco delam na tel. dyl jak 5min. vypne se. Zajima me,jestli se nekomu stalo neco podobneho a reklamoval mobil? Bylo to telefonem nebo baterii? Jde o Samsung SIII mini. Dekuji!
Ahoj, měl jsem podobný problém na mém Samsung galaxy SIII mini, telefon nevydržel dlouho nabitý a také začal špatně ukazovat stav baterie. Měl jsem například 32% a telefon se restartoval a vypnul, byl vybitý. Koupil jsem si novou baterii a to problém vyřešilo, telefon dlouho vydrží a stav baterie ukazuje normálně, byla to tedy vina baterie, kterou jsem měl asi 7 měsíců. Pokud ale chceš, tak telefon pošli na reklamaci s popisem, co se s telefonem děje, budeš mít větší šanci, že ti baterii vymění zadarmo, vyřízení reklamace trvá dost dlouho a musíš poslat celý telefon i s příslušenstvím. Určitě je to vina baterie, když ti nevydrží zapnutý mimo nabíječku
sirda
Prave jsem chtela vyzjistit oc by mohlo jit,abych se popr. reklamaci vyhla. Je to o nervy a na dlouho,takze koupim baterii a bude po problemu. Dekuji za info! Hezky den.
S velkou pravděpodobností budete mít problém s baterií. Bohužel baterie mnoho nevydrží a berou se jako spotřební zboží. Pokud je v záruce, můžete zkusit klasickou reklamaci. Pokud máte baterii více jak 12 měsíců, budou se prodejci snažit reklamaci odmítnout z důvodu běžného opotřebení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.