Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Mám telefonní SIMku po bráchovi. Nechal jsem si ji pro vyřizování nějakých věcí s ní spojených. Měla paušál : Napiš mi za 12 Kč měsíčně. Ale, teď po roce, si to samovolně chtějí změnit na vyšší cenu 49 Kč. Mají na to právo? Není to nějaké porušení původní smlouvy? Smlouvy se mnou, z loňska.
Dobrý den,
Odepiš je jeden z nejstarších tarifů, které je ještě možné v naší síti využívat. Hledali jsme možnost, jak tento tarif zachovat i do budoucna, a proto jsme se rozhodli navýšit desetinásobně počet volných minut, zatímco cena tarifu vzroste jen čtyřnásobně. I když to děláme jen velmi zřídka, na úpravu existujícího tarifu máme podle Všeobecných podmínek právo. Napište nám prosím přes http://tam.je/dotaz, pomůžeme vám najít jiné řešení, které vám bude vyhovovat - třeba Nulový tarif, který už tu byl v diskuzi zmíněn. Martina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.