Nejste přihlášen/a.
Koupila jsem si nový mobil dual sim. Přehodila jsem simky ze starýho mobilu a všechny smsky se ztratily. Tak jsem je dala opět do toho starýho a zjistila jsem, že mám všechny uloženy v mobilu a ne na kartách. Je to normální? Ještě nikdy se mi to nestalo. A lze je nějak přesunout na karty zpět? Starej mobil byl Nokia C2-06 a novej je Nokia 210. Děkuji.
SMS se vždy ukládají do telefonu. Na SIM bývá kapacita pouze 10 zpráv. Takže ano, je to naprosto normální.
Přes Nokia PC suite si je určitě můžete zálohovat a nahrát do nového mobilu.
doplněno 04.09.14 06:37: Míval jsem telefony Sony Ericsson (T610, k750, g502, c702) a na SIM defaultně neukládal žádnýOpravdu vždy?
Možná tak "chytré"a novější telefony, ale zatím každý ("hloupý") mobil co jsem měl (a mám), nejdřív zaplnil simku a až pak ukládal do telefonu.
mmm: Na karty to přesunout některé tel. umí, ale jak psal @Mikihans kapacita je dost malá. Pokud se to nezměnilo, tak na simky T-mobile a O2 se vejde po deseti sms a na Vodafoňácké 20. Na starší až 25 smsek.
Ale zrovna ten váš tel. to nejspíš neumí. Ségra má C2-03 a možnost přesouvání nemá. To já na svém (nechytrém) Samsungu ano
Takže jedinou možnost vidím v již zmíněném Nokia Suite
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.