Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne, mám v autě pouze rádio (bez CD i USB) a rád bych si na delší cesty pouštěl své písničky. V Tchibu budou mít tento FM vysílač, který má automatické vyhledávání volné frekvence. Máte s tím někdo zkušenosti, jestli to automatické vyhledávání funguje a nemusí se volná frekvence hledat manuálně? Už jsem jeden měl, ale to se nastavovalo manuálně a bylo to celkem nepoužitelné, před jízdou jsem to naladil a když jsem ujel nějaký kus cesty, tak už to rušila nějaká radiová stanice. Jinak mi ten FM vysílač hodně připomíná Belkin TuneCast Auto Universal :D
Ten FM vysilač si najde volný ´kanál´, ale rádio na něj budeš muset naladit, to za tebe neudělá... Jestli má něco jako ´RDS´, tedy pokud cestou bude kanál najednou obsazený a vysilač se automaticky přeladí na jinou volnou frekvenci a současně ´řekne´ i rádiu, aby se přeladilo (a kam), není jasné - podle mne možná zjistíš z manuálu - z popisu na webu to není jasné...
doplněno 09.12.12 13:44:Tchibo není výrobce elektroniky - jen prodejce čehokoli, obvykle ve vlastním designu (jen vnějškově - do střev nesahají ani designově) - takže je možné, že někdo má zkušenost s tímtéž výrobkem pod jinou značkou...
Ale já bych jako nejsnazší viděl koupi (přes web) a vyzkoušení konkrétního výrobku - vrátit do 14 dnů lze bez problémů... Případně lze koupit i v prodejně, ale pak (myslím) si při vrácení musíš vybrat něco jiného v dané (nebo vyšší) hodnotě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.