ahoj chci se zeptat jaký teleffon je lepší nezaleží jaký typ ale tak obecně jestli je lepší huawei a nwbo alcatel a jeslti máte nějaky typy tak mi to prosím pište a dám do penez tak 3000 díky
mám alcatel one touch mpop 4030 a je boží, fakt, není nejdražší, já ho koupila za 3000 a má plno funkcí neseká se, pouze když zaberete hodně paměti, takže doporučuji alcatel, naopak špatnéé zkušenosti se samsungem galaxy mini který se dá sehnat také do 3000... víc vám říct nemůžu :/
Mám alcatel one touch scribe easy a je hroznej, nejhorší a příšernej, softwarově úplně na nic. Pořád to padá, appky naistaluješ, ale nejdou ti, protože to ten mobil nezvládá. Messenger nefunguje klávesnice, internet to samé. SMS občas i klávesnice funguje. Barvy příšerný. Brat má Huaweii ascend a je též hrozný, tam funguje klávesnice, fo´ták ucházející, ale oproti samsungu nebo nokii se to nedá srovnat, nevybral bych si ani jeden telefon. Je to špatná volba.
Ahoj, mam Alcatel pop c7 od doby, co ho začali v cr prodávat, vse bez problémů funguje a aplikace také. Vše na co si vzpomenu, tak běží bez problémů. A to ho používám neustále.
Do 3000 celkem všechno stejný. Koupit cokoliv s nějakým novějším Androidem, RAM alespoň 512 MB a dvoujádrovým procesorem. Displej IPS taky potěší. Stačí se podívat na Heureku. Nejlepší koupě výkon/cena je dnes špičková Motorola Moto G, ale ta už je trochu dražší.
Když 512ram tak jedině s novým androidem Kitkat. Ten má pro malou ramku lepší optimalizaci. Jinak dřív či později narazíš na to že se nedá nic pořádně nainstalovat. Najdi si Cubot S308 v číně stojí 150$ v čechách se zárukou asi 3900 ale má to 2GB RAM 16GB ROM a foťák umí až 13megapixel. Za to se vyplatí litr přihodit. To je mobil o dvě třídy výš než ty které píšeš. Sice použitý procesor má slabší grafický výkon než třeba u Xiaomi nebo Jiayu ale proti alcatelu je to dělo.
Jenže ten o třídu dvě lepší telefon na tom bude výkonostně stejně jako ty co si vybral do 3 tisíc. V ruce jsem jich měl desítky a po pár týdnech používaní je to horší než X8čka..
Nemám úplně přehled v těch mobilních procesorech ale nevím proč by ten cubot měl být horší. I kdyby nakrásně měly všechny tři stejný tip procesoru tak ten cubot bude mít pořád výhodu větší ramky pracující na vyšší frekvenci protože to je více méně novinka. Stejně jsou to všechno číny, tak proč vybírat horší když jde o přibližně stejnou cenovou relaci. Osobně bych dal možná přednost Jiayu C3F za 99$ kdybych sháněl mobil v téhle cenové hladině ale ten se u nás oficiálně neprodává. Proto navrhuju cubot který jsem tu v nabídce s češtinou a plnou zárukou prodávat viděl.
Ten tip mám napsaný správně Cubot. Oni číňani už to dotáhli tak daleko, že kopírují už i čínské značky takže exis tuje Cubot a Cube a Jiayu i Jiuye Sciphone a Ciphone a bude hůř
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.