Nejste přihlášen/a.
Ahoj, byl jsem v několika obchodech s elektronikou-vystaveny jen telefony Samsung a to všechny modely od této značky, ostatní značky na ukázku nebyly, byly jen ihned k odběru bez osahání. Byl to obchod se zeleným ufonem v reklamách, asi víte o jaký obchod v Holešovicích se jedná
Pak další elektro a ta samá situace-všechny značky mimo Samsungů byly jen makety, jen Samsungy byly zapojeny a k vyzkoušení pro návštěvníky elektra.
Nejlepší jsou odpovědi prodavačů těchto firem, co na dotaz proč zrovna Samsung a ne třeba LG řeknou něco ve stylu "Samsungy jsou prostě v telefonech nejlepší" nebo "mají jednoduché menu"
Dělá to na mě pocit, jako by v těchto elektrech dostávali nějaký finanční bonus za jejich zvýhodňování, nevím...
Samsung, dodá přístroje na odzkoušení, samsung dodá přístroje, do skladů, samsung dodá přístroje ža ještě nižší cenu než byla ta nízká...samsung markeťákovi shodou okolností nechá dovolenou 14dnu na kanárech all-in ...
A na světě je to co vidíš...tak to funguje skor u všech...a pak samozřejmě cena...
Asi tak, obchod si může sám stanovit, čemu bude dávat přednost při prodeji. Své určitě také hraje zájem zákazníků. Anebo těch Samsungů nakoupili taková kvanta, že se jich potřebují zbavit. Nikdo vás nenutí chodit k zelenému mužíčkovi. Jsou i jiné obchody. Mimochodem, pokud bych si kupovala dotykový telefon, tak bych asi taky volila Samsung. Zdají se mi být dobré.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.