Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s touchpadem

Od: vickey* odpovědí: 4 změna:

Mám notebook a používám touchpad, který normálně funguje až na jedno gesto, (když klepnete na touchpad dvěma prsty, je to jako když kliknete pravým talčítkem myši), které dříve fungovalo, teď už to ale ne. Před 14 dny jsem obnovovala systém, může to být tím? Jak to vyřešit? Když jsem dávala aktualizovat ovladač, tak mi to napsalo, že ovladač je aktuální.

doplněno 02.09.14 18:41:

Tak jsem již našla kde aktivovat a kde neaktivovat gesta ale pro upřesnění. Nejede mi to sekundární klepnutí. I když ho mám v nastavení označení nejde nakonfigurovat viz obr.

Problém s touchpadem
Problém s touchpadem #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte nainstalovaný Synaptics? Jsou to ovladače i s aplikací přes kterou je možné různé nastavení.

doplněno 02.09.14 17:40:

A když ho otevřete je tam nastavení gest? Já mám dojem, že se tam někde dají vypnout/zapnout.

doplněno 03.09.14 02:47:

Dole vpravo u hodin by měla být jedna z těchto ikon, na ní kliknout a dál se řídit tím co uvidtíte, nicméně je to anglicky a já si to přeně nepamatuji jak to tam bylo.

Problém s touchpadem #3
Problém s touchpadem #4
vickey*
hodnocení

Myslím, že z toho obrázku, který jsem přirožila, je zřejmé, že ano
Teď jsem ho ovšem odinstalovala, protože si myslím, že není aktuální. Akorát teď ten uvladač nemůžu nikde najít ke stažení.

doplněno 02.09.14 15:41:

Už jsem ho i znovu nainstalovala, ale prostě klepnu dvěma prsty na touchpad a nic...

vickey*
hodnocení

KDyž mi přesně řeknete kde, tak to zkusím, ale nikde jsem to tam nenašla

vickey*
hodnocení

Však už jsem to našla, nefuguje mi toto gesto (zvýrazněné modře viz obrázek) a také ho nelze nakonfigurovat, tak nevím co s tím.

Problém s touchpadem #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]