Nejste přihlášen/a.
Jak spravně uvest tablet do stavu Standby?
Tablet hlasí, že energie vydrží na 1 hopdinu a 40 minut, ale ve stanby vydrží 31 hodin.
když jej vypnu, tedy shasnu, tak stajně je za hodinu a 40 minut vybytý, i když si myslím, že je stanby.
jak tedy se spravně standby zapína?
děkuji
Tak tam bude problém že si připosraný android neumí killnout appku která asi celou dobu jede...
Tudíž v nastavení dohledat využití baterie a tam hledat co ji vyžírá...
Na takovém ipadu je standby v době kdy je displej mrtvý, tablet má 0,5 sec přípoje na wifi/3G baterie v tomto stavuu vydří 13 dnů...i s nějakou tou notifiikací a pípnutím...
V době tablet killne všechy app a běží jen systém...
Toto by víceméně měl dělat i android, ale nedělá...
Je tu ještě možnost že tablet neumí s wifi konektivitou pracovat (neumí to 90% android tabletů)
Tudíž to celé zkusit s režimem letadlo či alespon vyplou wifi, zbytek bud do servisu anebo reklamovat...
Mám Prestigio 7.0 multipad
všechny app se snažím ručně dovypínat, stejně jako to dělám na mobilu, ale asi mi něco uniká.
nemůžu najít požádnou appku, která by mi všechny app, které nemám aktivní regulérně vypla.
Ale ani tak se mi to zdá divné.
Standby tedy není jen to, že ve vypnutem stavu to vydrží nabité? myslím tedy že ne.
Zkuste prosím něco poradit. Moc děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.