Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny a předem děkuji za rady. Mám mobil Sony Xperia Pro s androidem 2.0 a asi 14 dní se mi na horní liště zobrazuje ikona jakoby popsané obálky s červ. křížkem,je tam stále i po restartu a když najedu do TrackID tak mi tam vyjíždí okno s červ. nápisem - 107 virus detected ! Nevíte co to znamená? Bojím se zda nemám mobil zavirovaný i když
vše funguje jak má.
Díky za odpověď-to jsem nezkoušela, bojím se abych nevymazala FB,WhatsApp,Skype atd., vše co tam mám nainstalované. Už jsme zjistili že ta přeškrtnutá obálka znamená že někomu se nepodařilo něco doručit. Dokonce se
nám podařilo jí odstranit, ale stále nevím co znamená upozornění-107 virus detected ! Objevuje se to jen když najedu
do TrackIDu, mám tam uloženo asi 100 skladeb které jsem zjišťovala. Už jsem jich asi 30 vymazala a je to tam stále.
Kdybych aspoň věděla jak se dají vymazat naráz, po jedné je to docela piplačka. Pak by to snad zmizelo.Je to přes
Youtube, že bych si natáhla nějaké viry tam odsud? On to tam dává kdekdo a bůh ví odkud.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.