Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil jako mikrofon k PC

Od: tichyrohlik odpovědí: 3 změna:

Ahoj

rád bych se zeptal jestli nejde udělat z mobilu mikrofon pro PC mobil mám Samsung S7562 Galaxy S Duos

mám Jack 3,5mm i USB kabel Win XP Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podle mě by s tím bylo zbytečně moc práce. Dá se sehnat normální mikrofon asi za stovku s přijatelnou kvalitou zvuku.

hodnocení

0x
Jde ti o nějakou špionáž - nahrávání toho co slyší mobil nebo o co? Nemá smysl se s něčím bastlit když mikrofon stojí stovku i se sluchátkama. Nebo jsi samsunga rozšláp a jde ti o to jestli modul mikrofonu můžeš použít pro počítač? To by teoreticky mělo fungovat. Jestli to máš na stejný wifi můžeš zkusit Teamview. Přes ten vidí počítač co se na mobilu dělá, jen si nejsem jistý jestli jen vidí nebo i slyší. Zkoušel jsem ten program jen asi 20 minut.

frkotou*
hodnocení

0x
existuje taková aplikace mic to speaker a to zapne mikrofon aby byl slyšet do repráků , vy pak připojíte přez propojovací 3,5 mm kabel mobil do vstupu k pc a je to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]