Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výdrž baterie u tabletu

Od: lenkazu odpovědí: 6 změna:
Prosimvas mám trochu nejasnosti v jedné věci. Když se udává výdrž baterie u tabletu,tak se tím mysli jak dlouho tablet dokáže celkové fungovat na jedno nabití, s takovým tím běžným používáním, nebo jak dlouho (kolik hodin) vydrží při plném používání? Myslím tím, když se třeba udává výdrž baterie az 16 hodin, tak to znamena , ze mi vydrzi takto dlouho nabití s tím, ze teda se občas podíváme na internet, něco si přečtu,přehrání krátkého videa a prectu eknizku nebo kdybych mela případně 16 hodin v kuse s tabletem pracovat,tak by mi měl vydržet?díky za odpovědi :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já osobně mohu říct že jediný tablet kde čas odpovidál surfu na wifi bez videí a spol je ipad...jejich 10 hodin je víc než reálných...jinak jdou pak dohledat i časy při hraný 2D či 3D her, sledování videí atd...

Jako zastánce Androidu musím i toto potvrdit, iPad je ve výdrži baterie bezkonkurenční :)

zztop*
hodnocení

0x

Výdrž baterií to je stejná pohádka jako papírová spotřeba u aut tedy je to měřeno v laboratoři za nějaký jejich nejasných pravidel, ale tablet co vydrží 16h? Nevím při jaké činnosti. Už jen blbé podsvětlení při čtení textu žere baterku a to nemluvím o zapnuté wifi, občasném stahování aktualizací, hry, atd. Prostě 16h je jen teorie chorých mozků a nepočítal bych s tím.

Co jsem měl tablety tak nejvíc dal: při videu max 7 hodin, při čtení o něco víc. Při hraní her zase mnohem méně dle jejich náročnosti.

lenkazu
hodnocení

A myslím když třeba na heurece v recenzi lide udávají výdrž baterie tak tam se to mysli jak prosím?

sargo*
hodnocení

0x

To vám prostě nikdo konkrétně nepoví. Já mám třeba na notebooku slibovaných devět hodin; příjemným překvapením bylo, že je to s automatickým jasem a zapnutou wifi. Vypnu wifi, ztlumím jas, jsem na jedenácti. Nové iPady vydržely běžně dvanáct hodin dosti usilovného používání, Samsung Galaxy kolem devíti. Kdybych to měla říct v procentech, ale je to jen velmi zhruba, tak mám dojem, že nonstop zapnutý přístroj chcípne tak o 15 procent času dřív - ale ono opravdu záleží, co se na tom dělá, kolik procesů běží na pozadí, jak moc se netí, jak moc zapnutý je jas. Jsou hry, co mi sežerou výše jmenovanou devítihodinovou baterku za dvě. :)

lenkazu
hodnocení

Ja mám právě tablet s baterii 6700mah a vydrží mi při používání tak 3 hodiny a jsem z toho úplně nešťastná protože na nějaké recenzi jsem četla,ze vydrží az 7 hodin,já ho mám nove a nevydrží nic.. Když jsem na internetu,tak co 2minuty,to procento baterky dolu! A i když mám jas na méně než polovinu,vypnutou WiFi a ctu si na tom knížku,tak je to také tak :((

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]