Nejste přihlášen/a.
Já osobně mohu říct že jediný tablet kde čas odpovidál surfu na wifi bez videí a spol je ipad...jejich 10 hodin je víc než reálných...jinak jdou pak dohledat i časy při hraný 2D či 3D her, sledování videí atd...
Výdrž baterií to je stejná pohádka jako papírová spotřeba u aut tedy je to měřeno v laboratoři za nějaký jejich nejasných pravidel, ale tablet co vydrží 16h? Nevím při jaké činnosti. Už jen blbé podsvětlení při čtení textu žere baterku a to nemluvím o zapnuté wifi, občasném stahování aktualizací, hry, atd. Prostě 16h je jen teorie chorých mozků a nepočítal bych s tím.
Co jsem měl tablety tak nejvíc dal: při videu max 7 hodin, při čtení o něco víc. Při hraní her zase mnohem méně dle jejich náročnosti.
To vám prostě nikdo konkrétně nepoví. Já mám třeba na notebooku slibovaných devět hodin; příjemným překvapením bylo, že je to s automatickým jasem a zapnutou wifi. Vypnu wifi, ztlumím jas, jsem na jedenácti. Nové iPady vydržely běžně dvanáct hodin dosti usilovného používání, Samsung Galaxy kolem devíti. Kdybych to měla říct v procentech, ale je to jen velmi zhruba, tak mám dojem, že nonstop zapnutý přístroj chcípne tak o 15 procent času dřív - ale ono opravdu záleží, co se na tom dělá, kolik procesů běží na pozadí, jak moc se netí, jak moc zapnutý je jas. Jsou hry, co mi sežerou výše jmenovanou devítihodinovou baterku za dvě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.