Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuju jednoduše poradit jak zapojit 2 led čipy konkrétně cree cxa2540 ale jsem co se týče elektra amatér proto se obracím na vás. Podle toho co sem hledal bych měl potřeboval chladiče, napětový zdroj, proudový zdroj a ty čipy , nebo ještě něco?
A další věc ty čipy maj max. 86W ale já bych potřeboval aby každej jel na tak 20-30W - takže jak na to? Prosím aby jste se to pokusili vysvětlit co nejjednodušeji abych to pochopil. Díky :D
díky už v tom mám trošku jasno, na pásy sem taky koukal, ale tyhle čipy mě zaujaly větší svítivostí - potřebuju to na osvícení venkovního posezení ale ty pásy bych tam neměl ani dost dobře kde pověsit, tedy kam je dát zatimco tyhle malý čipy se tam dají co se týče velikosti ideálně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.