Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit navigaci v iPhone 5

Od: otisk odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

máte někdo zkušenosti s tím jak v instalované navigaci, která je součástí iPhone 5 nastavit aby mi vyhledal trasu kde nejsou zpoplatněny cesty? Pořád mi to nabízí jen placené useky :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
co to je za navigace? vetsinou staci v nastaveni dat pouze neplacene useky
otisk
hodnocení

No to je práve to, ono to neni nikde v nastaveni :( Jsou to mapy TomTom. Jaky soft s tim pracuje netusim.

hodnocení

0x

Toto nastavení momentálně v apple maps není, za pár týdnu tu bude iOS 8 a ten má řešit obrovské množství neduhů s ios8 .

Nicméně mám zkušenosti a pokud vyloženě nejezdíte na západě, stáhněte bud Google maps anebo ještě lépe Copilot, česká mapa je v něm zdarm a funguje 100% bez netu...google maps mají xkrát lepší pokrytí než apple maps, sice te zvětšili tým na jejích správu ale nemůžou za rok dohnat 15 let googlu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]