Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s telefonem

Od: metalistka3 odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

mamka má nový mobil asi den..za styl odemykaní si zvolila PIN kod..jenže pak se to zamklo a nejspíš se překlikla a nejde to odemknout..papíry od SIMky asi nenajdeme protože to je 10 let stará SIM...:( jestli máme zajít do obchodu nebo nějak to jde..prosím poraďte :3 :) děkuji vám předem :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moona
hodnocení

2x

Ahoj,

Vyměňte SIM Kartu a nebo zajdětě do obchodu a oni Vám to spraví.Pak dejte vědět jak to dopadlo :D

:)

metalistka3
hodnocení

Přítel mi dal odkaz na ulož to :) tam jsem něco stáhla přímo pro značku SONY :) a pak mi to dalo na výběr ten druh mobilu :) tak jsem našla ten mamky a pak mi to psalo ať vypnu mobil a připojim ho a tak a nějaký zálohy ať si udělám ( ale bohužel to nešlo protože ten mobil je zamknutej :D ) a prostě ten mobil se uvádí do stavu jak nám ho prodali :)

ale děkuji za odpověď :) už jsem se chystala na zítra jet do obchodu :)) :*

hodnocení

2x

Jakého máte operátora?

Potřebujete PUK kód a ten vám sdělí operátor na infolince nebo např. u T-mobilu ho najdete v internetové samoobsluze.

Ten zadáte místo pinu a pak si zvolíte pin nový.

doplněno 27.08.14 23:57:

@ Stireček: A jo, to mě nenapadlo. Tak to pak nejspíš jedině servis.

doplněno 27.08.14 23:59:

Co to máte za mobil?

doplněno 28.08.14 19:52:

@stirecek: Právě proto se ptám na typ mobilu. Každý se resetuje jinak, tak abysme poradili správně.

metalistka3
hodnocení

T-mobile :)

volali jsme tam:) a pani nám tohle vůbec neřekla :/

ale děkuji pro příště :) :*

stirecek*
Mamka si prostě nastavila heslo pro přístup do mobilu a zapomněla ho. To nemá ze sim kartou nic společného.
doplněno 28.08.14 10:00: Pepr - pomůže faktory reset.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]