Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mamka má nový mobil asi den..za styl odemykaní si zvolila PIN kod..jenže pak se to zamklo a nejspíš se překlikla a nejde to odemknout..papíry od SIMky asi nenajdeme protože to je 10 let stará SIM... jestli máme zajít do obchodu nebo nějak to jde..prosím poraďte :3
děkuji vám předem
Ahoj,
Vyměňte SIM Kartu a nebo zajdětě do obchodu a oni Vám to spraví.Pak dejte vědět jak to dopadlo :D
Přítel mi dal odkaz na ulož to tam jsem něco stáhla přímo pro značku SONY
a pak mi to dalo na výběr ten druh mobilu
tak jsem našla ten mamky a pak mi to psalo ať vypnu mobil a připojim ho a tak a nějaký zálohy ať si udělám ( ale bohužel to nešlo protože ten mobil je zamknutej :D ) a prostě ten mobil se uvádí do stavu jak nám ho prodali
ale děkuji za odpověď už jsem se chystala na zítra jet do obchodu
) :*
Jakého máte operátora?
Potřebujete PUK kód a ten vám sdělí operátor na infolince nebo např. u T-mobilu ho najdete v internetové samoobsluze.
Ten zadáte místo pinu a pak si zvolíte pin nový.
doplněno 27.08.14 23:57:@ Stireček: A jo, to mě nenapadlo. Tak to pak nejspíš jedině servis.
doplněno 27.08.14 23:59:Co to máte za mobil?
doplněno 28.08.14 19:52:@stirecek: Právě proto se ptám na typ mobilu. Každý se resetuje jinak, tak abysme poradili správně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.