Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet Iget

Od: sirda odpovědí: 5 změna:
Zdravim,
zakoupila jsem tablet znacky IGet,jsem spokojena,jen pri prohlizeni na internetu problikava cerveny ramecek kolem obrazovky a po chvilce cely prohlizec spadne. Mate s timto nekdo zkusenosti,cim to je? Dekuji za odpoved.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

3x

A zkoušela jste i nějaký jiný prohlížeč?

sirda
hodnocení

Jak jednoduche :) Clovek si rekne Chrome,to musi jit. Dekuji za chytry napad. Me to vubec nebapadlo. Jiny prohlizes bezi… :) Preji Vam pekny zbytek dne :)
sirda
hodnocení

Kdyz Vas mam na drate. Mam stazenou aplikaci Hangout. Neobjevuje se mi ale v liste ikona nove zpravy,ani mi nezazvoni. Nenapada Vas prosim,kde je tady problem? Dekuji!
ohneta*

Hangout nepoužívám, takže neporadím. Ale zkoušela jste se porýpat v nastavení aplikace?

sirda
hodnocení

Zkousela,oznameni mam zaple,zvuk oznameni zaply. Kdyz jsem vcera tablet po zakoupeni zapla,byla to puvodni aplikaci Talk,to se oznameni ukazovalo. Po aktualizaci se zmenil na nynejsi hangout a oznameni se neukazuje. Nevim proc. Budu si s tim muset asi znovu pohrat..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]