Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový mobil

Od: kuklovicek odpovědí: 8 změna:

Cau, jaky z vlajkovych lodi by jste mi doporucili nehlede na cenu, podmínka je dobrý fotak a iphone nechci, díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jokeer*
hodnocení

4x
Pokud ti jde doopravdy o dobrý fotoaparát, tak ti doporučuji LG G3, který má laserové zaměřování, stabilizaci obrazu a nádherně jemný display nebo Sony Xperia Z2, která má o něco více Mpx a vodotěsné tělo. Výkonem jsou oba dva na vysoké úrovni a na rozdíl od Samsungu, který nabídne horší parametry, nabídne LG G3 a Sony Xperia Z2 rozumnou cenu :) Osobně bych bral LG, ale Sony je také skvělý telefon ;)

ohneta*
hodnocení

3x

Galaxy sIV, S5

kulkovicek
hodnocení

mohli byste prosim vždy pripsat k tomu vyhody apd

mmm112233
hodnocení

2x

Zdravím,
Vím že moje odpověď se otázky vůbec netýká, jen bych chtěl poradit takto:
Nevyhazujte za našlapané telefony. Přesně tohle jsem dělal také, úplně to samé... Ted toho fakt lituji, první telefon za 8000, další za 12 000, pak také něco kolem 12 000, vyhozené peníze, stejně jsem používal nejvíce sms a volání, občas nějakou tu aplikaci, foťák byl důležitej, ALE. Aplikace stejně stáli za velké kulové, pořádně se s tím stejně nic nedá dělat, fotoaparáty bezva, ale stejně ty fotky za moc nestojí, když to posčítam vychází mi to na 32 000. Mohl jsem si místo toho koupit dotykový telefon za tenkrát 4000, fotoaparát 3 Mpx, k tomu pokud by mě bavilo focení digifoták za 5000 a našláplej notas za 23 000 ! Nehledě na to že mobil který koupíte ted za 12 000 bude za nějaký čas na půlce ceny...
Jen můj názor mimo otázku, děkuji pokud jste to dočetli až sem, snad se někdo poučí z mé chyby...

stirecek*
Tak tak, "vlajková loď " je vlajková jen pár měsíců, nez přijde další a další a další... Je to jen tahání penez z lidi. Takže in budete jen chvíli, ale nádherné fotky s kompaktem nebo ultrazoomem můžete dělat roky. A výkonný mobil se dá v Číně pořídit za třetinu ceny u nás

stirecek*
hodnocení

0x
Za 2-3 tisíce koupíš kvalitní kompakt, ze kterého budou fotky daleko kvalitnější.
jokeer*
Máte pravdu, ale tazatel si nejspíše přeje mobil a když už ho bude mít, tak chce v něm mít to nejlepší, co můžou telefony v současné době nabídnou :) Ani iPhone není špatný telefon, když na něm uděláte jailbreak, Android je pro mě svoboda, zase bych nechtěl Windows Phone, který je uzavřený víc než systém IOS, pro někoho zase je třeba bezpečnější, nedá na něj dopustit atd...

praivo*
hodnocení

0x

OnePlus One. Ještě lepší foťák má Lumia 1020, ale podle stylu dotazu soudím, že bys jeho schopnosti stejně nedokázal využít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]