Nejste přihlášen/a.
Cau, jaky z vlajkovych lodi by jste mi doporucili nehlede na cenu, podmínka je dobrý fotak a iphone nechci, díky.
Zdravím,
Vím že moje odpověď se otázky vůbec netýká, jen bych chtěl poradit takto:
Nevyhazujte za našlapané telefony. Přesně tohle jsem dělal také, úplně to samé... Ted toho fakt lituji, první telefon za 8000, další za 12 000, pak také něco kolem 12 000, vyhozené peníze, stejně jsem používal nejvíce sms a volání, občas nějakou tu aplikaci, foťák byl důležitej, ALE. Aplikace stejně stáli za velké kulové, pořádně se s tím stejně nic nedá dělat, fotoaparáty bezva, ale stejně ty fotky za moc nestojí, když to posčítam vychází mi to na 32 000. Mohl jsem si místo toho koupit dotykový telefon za tenkrát 4000, fotoaparát 3 Mpx, k tomu pokud by mě bavilo focení digifoták za 5000 a našláplej notas za 23 000 ! Nehledě na to že mobil který koupíte ted za 12 000 bude za nějaký čas na půlce ceny...
Jen můj názor mimo otázku, děkuji pokud jste to dočetli až sem, snad se někdo poučí z mé chyby...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.