Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nabít baterii

Od: psipacka* odpovědí: 5 změna:

Přátelé, přestal mi nabíjet telefon baterii. Jelikož mu jinak nic není a nechci přijít o data v něm, hledám způsob, jak nabít baterii jinak, tj v jiném nabíjecím zařízení. Byla jsem ve spoustě obchodů, kde jsem dotazem prakticky jen vyrušovala personál z letarie a jediné, co mi dokázali poradit bylo nepruď ty pi... a kup si tu novej telefon za osmičku. V jednom obchodě mi kupodivu poradili, že existuje nějaká universální nabíječka, do kreré se pak jen kupují nástavce, poslali mě přímo do prodejny, odkud oni sami tyto věci objednávají a tam na mě koukali, jako bych spadla z Marsu, jak mi někdo mohl něco takového říct, že oni nic takového neznají. Ale to jsem odbočila. Potřebuji tedy buď sehnat podobný telefon (prosím NE odkazy na mp.cz - to je výkladní skříň arogance a stejně nepomohou nijak) nebo poradit, jak ji nabít jinak. Je to baterie ERI T230 750mAh. Děkuju moc za pady !

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Univerzální nabíječky samozřejmě existují.

Asi jste narazila na samé podavače. Případně prodavače, co znají jen to co mají na place.

Jedna z levných je např. tady. Nebo tady mají o něco dražší.

Ale je fakt, že by chtělo nejdřív zjistit, co vlastně nefunguje. Nabíječka - mobil - baterka.

111®
hodnocení

0x

no jinak těžko, akorát jsi neuvedla typ mobilu...jde o to jestli jede nabíječka, v servisu by ti to mohli zkusit...Jsou dvě možnosti, dosloužila baterka, nebo nabíječka, to se dá koupit, nebo odešlo něco v mobilu. A to ti zkusí v servisu..

hodnocení

0x
Já bych navštívil nejbližší opravovnu mobilů. Na počkání by mohli zjistit, zda je vadné nabíjení nebo baterie. Vaší dobrou baterii nabijí v podobném mobilu. Nebo do Vašeho mobilu dají dobrou nabitou baterku a stáhnou přes kabel data z mobilu na klíč nebo na CD.
Záleží jen na správné taktice v opravovně. Nebo pustit nějakou korunu. Dáta jsou dnes jedna z nejdražších komodit.
Držím palce!
Neopisoval jsem. Jen mám větší prsty a na mobilu je maličká klávesnice.

mkat*
hodnocení

0x

Ešte by som skusil na nejaky čas bateriu vybrať z telefonu.Potom založiť nazad a skusiť nabijať.Možno by nebolo od veci skusiť inu ,určite dobru nabijačku.Ak je bateria velmi vybita ,tak to trva nejaku chviľu ,kym sa "chyti " a začne nabijať.

psipacka*
hodnocení

Nabíječku jsem koupila novou a beterii taky, takže je problém v místě, kde se v telefonu kontaktuje nabíječka s přístrojem. Opravny starých telefonů neexistují, aspoň v Praze jsem žádnou nenašla. V Mobilní pohotovosti na mě koukají jak na krávu a jsou sprostý a přezíraví. Znáte někdo nějakou slušnou opravnu v Praze?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]