Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize začala v intervalech zrnit

Od: jezinka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. ráno jsme zapli televizi, šla normálně a asi po 2 hodinách koukání začala televize blbnout. začala v pravidelných intervalech zrnět. prosím o rychlou pomoc! Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jitka2*
hodnocení

1x

Dost těžká rada takhle na dálku. Jen mne napadá zkontrolovat kabel od antény, může být uvolněný, Pokud máte propojené k televizi video, přehávač dvd nebo něco takového, zkontrolujte kabely i tam, prostě všechny přívodní kabely.

vosikac*
hodnocení

1x

*jasne*Zdravím...Kdysi jsem měl stejný problém.První mě napadlo napojit na anténu druhou televizi a hned jsem zjistil,jestli je to TV nebo ne...Druhá TV hrála normálně,tak jsem s tamtou frčel do opravy...;)

zelenac*
hodnocení

0x

Jezinko, 18.12. jsem ti radil s videem a bylo by slušné dát najevo, zda se to povedlo nebo ne. Nediv se, že se potom lidi do odpovědí nehrnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]