Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak akutalizovat systém

Od: chigui* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

prosím o pomoc, již několikrát jsem se snažila aktualizovat sytém 15.3.A.1.17 (Sony Xperia L) ale marně. Když připojím telefon k PC a začne stahovat aktualizaci tak mi to vyhodí okno, že se vyskytl problém A že v počítači nelze spustit komponenty aktualizace.

Podrobnosti :

Nelze komunikovat s modulem aktualizací Sony ( chyba 10).

Ostranění potíží:

Může se jednat o dočasný síťový problém. Vyzkoušejte následující postupy:

Ověřte, zda v nastavení brány firewall je pro programy uvedené níže povolen přístup k internetu:

- Sony PC Companion

- Sony Mobile / Sony Ericsson Update Engine

Zopakujte akci později

Zkoušela jsem už několikrát, ale pořád se nezadařilo. Koukala jsem i na bránu firewall Sony PC Companion 2.1 mám zaškrtnuto a povoleno, Sony Mobile / Sony Ericsson Update Engine jsme tam nikde v nabídce nenašla. Prosím poraďte mi jak to s aktualizovat ať to i v budoucnu stahuji bez problému.

Moc děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

podyzd*
hodnocení

0x
Zkousela jste provest aktualizaci primo pres telefon? Mam xperia z byla tam android 4.2, v centru aktualizaci jsem dal aktualizovat system a asi po 30 minutach a stazenych cca 600 mb mam 4.4.1. Je potraba mit telefon nabity a mit dostatek mista na vnitrnim ulozisti. Jakou verzi androidu mate? Ma vas tel. na aktualizaci kterou chcete udelat podporu? Nevim jestli to problem vyresi je to pouze moje zkusenost. K pc telefon vubec nepripojuji... Jen na kopirovani dat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]