Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavit na av -dvd a tv

Od: babocka odpovědí: 3 změna:

Dobrý den potrebuju poradit jak nastavit vstup do tv a dvd , jde jen prehravani z dvd a sat , kdyz zapnu dvd , je tam pouze modra obr. A kdyz potrebuju nastavit v navigaci na dvd je tam pouze seda obr. A jde zvuk a nejdou zadne programy v hd pouze zvuk ani program , ktery neni v hd retro nemuzu nahravat na dvd jen prehravat mam stv scart rgb do dvd a druhy scart do sat prosim pomozte , uz jsem tu psala vcera , ale ted potrebuju signal do dvd - nahravat dekuju moc za pomoc!

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 24. 08. 2014 16:32:28
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Musíte to napsat jednoduše a srozumitelněji. Zmátla mě "navigace" v dvd, ale patrně se jedná o menu nastavení? Také nerozumím tomu jak píšete, že jde přehrávání z DVD a SAT, ale když zapnete DVD tak je jen modrá obrazovka?

babocka
hodnocení

Myslim tim nastaveni vmenu dvd , a prehravani v dvd v- tel. Mam ext 1 na dvd tam je modra obraz. A ext 2 je sat , prepinam source na ovladaci-- prepnu ext 1 dvd--je modra obraz. Ale zapnu play na ovl dvd jde prehr. Pouze , prepnu na ext 2 jde sat→ nemuzu nahravat z tv na dvd -jde pouze prehravat! Proto potrebuju vedet to nastaveni av1 a 2 , satel , jsem mela v oprave diky za pomoc !

hujer123*

Z TV lze nahrávat na DVD rekorder jen když má TV videoVÝSTUP. Ověřte si v návodu, zda má váš televizor videovýstup.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]