Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdvojka HDMI

Od: atilla* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám dotaz tohoto typu. Kupuji nový sat. přijímač HD, který má jen HDMI výstup.U starého jsem měla na sat. přijímači připojené dvě TV - jednu přes scart, druhou koaxiálem. Napadlo mě tedy, že koupím rozvojku HDMI a výstup ze satelitu rozdělím do oněch dvou TV. Ale - nejsem si jistá, zda to bude fungovat- někde totiž psali, že pokud toto použijete, nesmíte mít (nebo možná nemůžete) zapnuté obě věci, které jsou v rozdvojce současně - myšleno obě TV. Prosím, ví o tomto někdo něco více, nebo máte někdo s tímto zkušenost? Bude to fungovat? Mohou být zapojené obě TV najednou? Předem moc děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Musí to být HDMI splitter

alza.cz/...

stonek*
hodnocení

0x

Dobrý den, nepotěším Vás. HDMI je digitální komunikace, nejenom stream jako u analogu. Přes HDMI mohou komunikovat skutečně jen dvě zařízení. Možná se vyrábí rozbočka která sama bude komunikovat se zdrojem a zároveň s více přijímači, byla by však asi drahá kvůli složitosti.

atilla*
hodnocení

Jedná se o tuto rozdvojku alza.cz/...

majko
hodnocení

0x

a okrem hdmi nema video audio cinch vystup? to su 3 cinch koncovky biela zlta a cervena...biela a cervena preasaju zvuk a zlta obraz.. potom by zo sat isli 3 cinch kable smerom do tv kde by sa dala kupit redukcia z cinch na scart pripojit to do tv cez scart... napr playstation maju taketo nejake moznosti..

kamill*
hodnocení

0x

Neviem o sat.HD prijímači ,ktorý by mal 2x výstup HDMI ,neviem ani o rozdvojke HDMI .Pokial chcete dva tv prijimače napájat v HD kvalite v digitale ,tak jediná možnost pripojiť druhý prijímač cez Componentný výstup satelit prijímača -kábel YPbPr . Prepojenie cez scart,alebo činč biela,červená,žltá,je na nižšej úrovni SD. Oba príjímače budú mať rovnaký signál v HD a možu byť zapnuté naraz

atilla*
hodnocení

V dotazu jsem napsala, že satelit má pouze výstup HDMI a myšleno jeden. Rozvojky HDMI se běžně prodávají alza.cz/...

Takže bohužel jiné rozpojení na dvě TV, co se týká výstupu ze sat. přijímače není možné.

Jeden ze zákazníků k tebou odkazované rozdvojce píše v recenzi:

Dobrý den, produkt nedoporučuji. Z HD satelitu jsem rozbočil na TV a na další přijímač. Tv byla zapnutá a po připojení kabelu k druhému upozorňuji VYPNUTÉMU druhému přijímač, signál do TV byl přerušen. Je to nefunkční levný výrobek lákající dobrou cenou. POZOR. Alepoň někdo se nenapálí.

Ostatní v recenzi jsou rovněž nespokojeni.Jak píšu níže, chce to HDMI splitter.

pfpetr*

napište sem typ toho satelitu nebo dejte foto zadní strany. Vůbec se mě nechce věřit že by dneska někdo vyrobil satelit s jedním hdmi .Já osobně mám měsíc starý přístro a možnosti připojení jsou na něm 3

atilla*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]