Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , prosím o radu , potřebuju propojit tv SAMSUNG s dvd rekordérem PANASONIC a SAT.PŘIJÍMAČ DIZIPIA . SAT. PŘIJÍMAČ DIZ. , jsem měla 2 měsíce v opravně , tv a dvd rek. fungoval bez problému - šel obraz i zvuk , dnes jsem skoušela zapojit dvd , tv i sat nejde obraz ani zvuk , podle manuálu nevím jestli jsem něco nezmáčkla nechtěně , myslím že to bude v nastavení , potřebuju dostat menu na obrazovku , to znamena navigaci na dvd atd. , ale ukazuje to žádný signál a modrá obrazovka . Jak to mám vrátit ,do té podoby než jsem zapojila sat - propojit jinak kabely -mám ext2 natv, a ext1 na dvd , tv a dvd propojený scartem a sat červ. žlut . a bílým cinchem na tv a dvd jen uf kabel jeden . JO a skoušela jsem to dvakrat a předtim šlo dvd , ale nemohla jsem na hrávat - dnes , tak jestli to ení tim satelitem , když to předtím šlo , prosím pomužemi někdo jsem naprostý laik a potřebuji ,aby to bylo srozumitelně . MOC DKUJI ZA RYCHLOU ODPOVĚD
Dekuji za odpoved , ale poradto nejde jen to blika když se prepina av1 av2 jak najit kanal , navolit aby sel obraz z dvd
majko , jde mi obraz z dvd , ale nejde obraz jen zvuk z tv a seda obrazovka ,kdyz vypnu dvd , tak jde satelit a nemohu nahravat na dvd,ted bych jeste , potrebovala nastavit av1 a av2 vystup mam jen scarty do tv a dvd a cinch na sat. dekuji moc za pomoc
ak by si taku moznost nastavenia tam nemala, tak ma napada uz potom len nastavit na satelite zvoleny program ktory chces nahravat prepojit satelit s dvd cez scart mimo obrazovky a vyskusat co to spravi... ja som mal kedysik kablovku kde koaxial mi isiel na dvd na koax IN a z dvd koax OUT som to dal na koncovku koaxialu do tv..takze som mal vlastne 2x tv tuner...dvd malo svoje stanice zvlast a tv tak isto...takze ked som chcel nahravat na dvd tak som si len prepol program na dvd aky som chcel spustil nahravanie a na tv som si mohol pozerat lubovolne programy..pretoze cey tuner dvd sa nahravalo a cez tuner tv sa pozerali lubovolne programy.. pripadne mi pofot vystup tv sat a dvd kable ako to mas zapojene a skor ti poradim...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.