Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Jeden "chytrý člověk " mi poradil abych odinstalovala aktualizace google play (měla jsem problém s dvoufázovým ověřením ) tak jsem to udělala ale google play mi celé zmizelo i s úvodní stránky a i když projedu celý telefon tak tam aplikaci google play nemám. Myslíte, že to jde nainstalovat nebo co s tím dělat? Za každou radu budu ráda Děkuji
Zdravím,
pakliže se vám skutečně povedlo Google Play kompletně odinstalovat pak nemusíte zoufat. Můžete jej nainstalovat jako běžnou aplikaci a to z následujícího odkazu...
Jedná se o nejnovější a tedy aktuální verzi. Jen pro instalaci budete nejspíše muset v menu Nastavení> Aplikace povolit instalaci z neznámých zdrojů jako ostatně vždy pokud se uživatel chystá instalovat aplikace odkukdkoliv mimo Google Play. (Po instalaci je dobré toto nastavení zase deaktivovat z bezpečnostních důvodů.)
Klidně si jí mužete nejprve stáhnout do PC a pak přes USB uložit na SD kartu a následně instalovat.
Mě to nejde protože když si to stáhnu do pc a potom přetáhnu na SD kartu tak následně když se podívám do mobilu tak to tam nemám a kdyžtak jak to mám nainstalovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.