Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odinstalovala jsem aktualizace google play

Od: anony* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Jeden "chytrý člověk " mi poradil abych odinstalovala aktualizace google play (měla jsem problém s dvoufázovým ověřením ) tak jsem to udělala ale google play mi celé zmizelo i s úvodní stránky a i když projedu celý telefon tak tam aplikaci google play nemám. Myslíte, že to jde nainstalovat nebo co s tím dělat? Za každou radu budu ráda Děkuji :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jdukolem
hodnocení

2x

Stáhni si ji

svetandroida.cz/...

anony*
hodnocení

děkuju mooc :)

capri*
hodnocení

2x

Zdravím,

pakliže se vám skutečně povedlo Google Play kompletně odinstalovat pak nemusíte zoufat. Můžete jej nainstalovat jako běžnou aplikaci a to z následujícího odkazu...

mediafire.com/...

Jedná se o nejnovější a tedy aktuální verzi. Jen pro instalaci budete nejspíše muset v menu Nastavení> Aplikace povolit instalaci z neznámých zdrojů jako ostatně vždy pokud se uživatel chystá instalovat aplikace odkukdkoliv mimo Google Play. (Po instalaci je dobré toto nastavení zase deaktivovat z bezpečnostních důvodů.)

anony*
hodnocení

A jde to i přes USB nebo musím si ji přes mobil stáhnout?

capri*

Klidně si jí mužete nejprve stáhnout do PC a pak přes USB uložit na SD kartu a následně instalovat. :)

anony*
hodnocení

Mě to nejde protože když si to stáhnu do pc a potom přetáhnu na SD kartu tak následně když se podívám do mobilu tak to tam nemám a kdyžtak jak to mám nainstalovat?

anony*
hodnocení

Už je to ok nějak se mi to tam objevilo takže v pohodě ale i tak moc děkuji :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]