Nejste přihlášen/a.
vlastní nešikovností jsem si bloknul DO Panasonic,kde mi ukazuje na display DVD3,nelze s ním nic dělat.Mám TV Panasonic s tunerem digi a analog,videorec digi a analog,další videorec pouze analog.Jediný ovladač je od TV,kterým navolím AV1,pak vezmu DO z analogového videorec a mohu zadávat nahrávání.Dříve mi u tohoto fungoval zvuk,ladění kanálu,nyní jen zadání nahrávání,mazání.Videorec digi lze také najít u TV jeho DO na HDMI,kde se objeví obraz tuneru digi videorec.Ale DO digi videorec ukazuje DVD3 a jinak nefunguje vubec.Měnil jsem u obou DO 1 a 2,posléze 2 a 3,aby společně nestartovaly obě videa.Funguje HDMI,funguje RYCHLÉ nahrávání QLINK z TV DO,kde to nahrává bleskem digi záznam na analog videorec.Existuje nějaký tvrdý restart,abych ty DO rozchodil? Zkoušel jsem vyjmutí ze zásuvky a bez uspěchu. Díky předem za odbornou radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.