Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přemýšlím o pořízení tarifu O2 Na!Dlouho. Nyní mám kredit a dobíjím kupony. Chápu to správně, že si objednám sim kartu s přednabitým kreditem 150 kč a budu mít stejné tel. číslo? Dále si můžu kupovat opět ty samé kupony (třeba 250 kč) a stejně jako doteď dobít, ale budu mít tu výhodu, že budu volat do sítě O2, kterou nejvíce využívám, jen za 6 kč nezávisle na délce hovoru? Není v tom zase nějaká skrytá podmínka?
volat do vlastní sítě za 6,-? když se dá volat za 2,- nebo i méně? kde je ta výhoda?
doplněno 06.10.14 14:03:jo mně uniklo za 6,- a bez tarifikace...tak to možná jo..
Ono je to jenom do vlastní sítě a počítá se jenom první minuta a dál je to vlastně zadarmo.
Žádnej fígl v tom není, já už to používám už asi rok a něco.
Objednám si přes web sim kartu a jak je to s tím tel. číslem? Už tam bude moje číslo, které zadám při objednávce? A dobíjet mohu stejnými kupony jako teď? Děkuji moc
Když se dívám na stránky O2 na tuto službu, tak tam mají i možnost, pokud už člověk má O2 kartu, nastavit si to přes nastavení v moje O2 - takže být tebou, tak zkusím spíš tuhle variantu, pokud si chceš nechat stávající telefonní číslo... Dobíjecí kupony jsou dle stránek O2 stejné..
doplněno 07.10.14 13:25:@totak - no a není to to, co jardao2guru píše ve druhé části odpovědi? Podmínka je si to volání zdarma do všech sítí aktivovat a dobít alespoň za 300 - pak to volání zdarma do všech sítí platí po 30 dní - pokud znovu dobijete, tak se služba zase prodlouží?
Nebo máte odkaz ještě na jinou službu?
Dobrý den,
máte-li již SIM kartu v naší síti (O2), pak nemusíte objednávat novou - tím byste získal nové číslo, což dle popisu nechcete. V tomto případě stačí změnit tarif v samooblsuze Moje O2 (www.moje.o2.cz). Po změně tarifu na NA!DLOUHO budete mít volání po 1. minutě zdarma do sítě O2 a na pevné linky v ČR. Pokud byste chtěl volání do všech sítí zdarma po 1. minutě, zašlete ještě SMS ve tvaru VYHODA MINUTA na číslo 999111. Tímto aktivujete nárok na tuto výhodu a po dobití kreditu částkou alespoň 300 Kč vč. DPH budete mít na 30 dní volání zdarma po první minutě do všech sítí v ČR.
Je-li cokoli nejasné, ptejte se
S přáním hezkého dne
Jaroslav Neubauer
Guru pro Social Media, O2
Ale jakejkoliv hovor do vlastní sítě za 6Ká není podmíněnej ani nějakým dobíjením ani ničím jiným !.!.!.!.!.!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.