Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Automobilové relé vs spotřeba

Od: kutil79 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,chci se zeptat zda někdo nevíte kolik bere cívka relé v autě když je relé sepnuto.potřebuji ho použít doma a jde mi o to zda na to bude stačit 0,5A zdroj který mám.děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Běžné relé bere maximálně několik desítek mA, ten tvůj zdroj je tak 5× předimenzovaný.

doplněno 19.08.14 19:38:

Tak je to něco přes 100 mA: ges.cz/...

kutil79
hodnocení

jen se ptám,protože to mám doma zapojené s pohybovým čidlem(12v),a to relé spíná led pásky které odebírají 0,5A.A zdroj mám 1A 12v,těch 0,5A jsem psal protože to je jako to co je na víc a neviužívají to led pásky,ale myslel jsem že to relé má teda větší odběr.protože když svítí ty led pásky bez pohyb. čidla,a zapojím k tomu to relé tak ty pásky svítí malinko mín.

buss
hodnocení

0x

A není to čím změřit? Někoho požádat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zapojení čidla pohybu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]