Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat signál do tabletu

Od: juniorek odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,mám problém koupil jsem si tablet a v pokoji nechytnu signál..musím sním jít na chodbu cirka 4 metry a signál je máme routr s kámošem ale ten právě bydlí na opačným konci,nebaví mě stále vybíhat z bytu má někdo řešení jak zesílit tedy signál abych moh s tabletem fungovat z domova?..děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

najjednodušší je nastěhovat se ke kámošovi, neb wifi se zesílit nedá, maximálně můžeš dát opakovač, ale otázka je kam, že? jedině ještě k nějakému sousedovi mezi váma...nebo natáhnout kabel k tobě..

hodnocení

0x

Hledej "wifi extender". Třeba tady:

alza.cz/...

doplněno 19.08.14 15:53:

Otázka je kam to pichnout, ale třeba to má lepčí příjmový vlastnosti než notebook a půjde to zesílit už v bytě.

juniorek
hodnocení

no jo k,am to píchnout..tablet to nepodporuje druhý router to asi nwní češení nemohu natáhnout kábl přes chodbu..myslel jsem třeba nějakou aplikaci do tabletu která by dokízala signál no nevím co s tím,nebaví mě stále chodit na chodbu

Nejsem odborník, ale mělo by to fungovat tak, že toto zařízení píchnete do zásuvky v místě kde ještě je signál a tato krabička signál zachytí zesílí a vysíla dál.
Pokud by ta krabička měla lepší příjmové schopnosti jak váš notebook, stačila by připojit v bytě do zásuvky. Pokud ne, musel by se třeba natáhnout kabel přez zeď na chodbu, udělat tam třeba u stropu zasuvku a píchnout to tam.

@kejikl má zřejmě na mysli něco takového: czc.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]