Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám problém koupil jsem si tablet a v pokoji nechytnu signál..musím sním jít na chodbu cirka 4 metry a signál je máme routr s kámošem ale ten právě bydlí na opačným konci,nebaví mě stále vybíhat z bytu má někdo řešení jak zesílit tedy signál abych moh s tabletem fungovat z domova?..děkuji
najjednodušší je nastěhovat se ke kámošovi, neb wifi se zesílit nedá, maximálně můžeš dát opakovač, ale otázka je kam, že? jedině ještě k nějakému sousedovi mezi váma...nebo natáhnout kabel k tobě..
Hledej "wifi extender". Třeba tady:
doplněno 19.08.14 15:53:Otázka je kam to pichnout, ale třeba to má lepčí příjmový vlastnosti než notebook a půjde to zesílit už v bytě.
no jo k,am to píchnout..tablet to nepodporuje druhý router to asi nwní češení nemohu natáhnout kábl přes chodbu..myslel jsem třeba nějakou aplikaci do tabletu která by dokízala signál no nevím co s tím,nebaví mě stále chodit na chodbu
Nejsem odborník, ale mělo by to fungovat tak, že toto zařízení píchnete do zásuvky v místě kde ještě je signál a tato krabička signál zachytí zesílí a vysíla dál.
Pokud by ta krabička měla lepší příjmové schopnosti jak váš notebook, stačila by připojit v bytě do zásuvky. Pokud ne, musel by se třeba natáhnout kabel přez zeď na chodbu, udělat tam třeba u stropu zasuvku a píchnout to tam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.