Nejste přihlášen/a.
Poradíte mi prosím s aplikací do telefonu, která zablokuje všechna čísla, která nejsou uložena v telefonním seznamu? Děkuju moc
Já to teda dělám jednoduše tak, že v telefonu kliknu na kontakt, pak dám levé tlačítko a dám přidat do seznamu odmítnutých.
Taková appka snad ani neexistuje, podle mě ani nemá smysl. Zkrátka jdou blokovat jen konkrétní čísla, která označíte jako blokovaná
:D takový chytráci jsou nejlepší a co když někdo změní číslo, už se Vám nedovolá, co když Vám bude volat policie, že něco potřebuje, záchranka, že je někdo příbuzný v nemocnici, hasiči, že Vám hoří byt? jj, ideální řešení, udělejte to, ať máte klid ... bože ...
Repkine, proč hned chytráci? To, že si nedovedeš představit logický důvod, neznamená, že neexistuje případ, kdy by se appka hodila. Jednoduše, budu mít firemní telefon např. skladníka, ten ho bude používat jen pro práci - proč by mu na něj měl volat kdokoliv jiný, než kontakty z firmy?...a mnoho dalších podobných využití...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.