Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký zastřihovač vlasů?

Od: ellhonza* odpovědí: 8 změna:

Ahoj jsem kluk, 17, kratké vlasy celkem nosím jen uspotřed to nechávám delší. A chci se stříhat sám a vybírám si nějaký zastřihovač vlasů, ale fakt netuším po čem koukat tak kdyby mi někdo doporučil. :) Pro zkoušku chci zkusit vydržet s nějakým kolem 500 Kč.

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zastrihovace-vlasu-a-vous/... vybíral bych podle recenzí. Jinak preferuji Philips.

hodnocení

0x

Dneska koupíte někde v planeu nebo něčem podobným za 500 už docela kvalitní PHILIPS.

ROWENTU NEBO SENCOR NEBRAT !.!.!.

ellhonza*
hodnocení

Proč Rowentu nebo Sencor nebrat?

No já čtu recenze, ale u každý je x recenzí, že je dobrej a pak, že někomu třeba nesednu je to celkem těžký.

Rowenta nebo Sencor prostě nejsou v týdle kategorii nic moc.

ellhonza*
hodnocení

kokoadadja
hodnocení

0x
Ja pouzivam tesco strojek dvakrat do mesice a mam ho jiz 5 let. Striham jednou mesicne syna a dvakrat tydne zastrihuju vousy. Stal 189 korun. Po kazdem pouziti kartackem vycistim 1 tydne promazu noze. Nic vic. Porad striha nekudla. Oproti konkurencnim je teda docela hlucnej a dilensky zpracovani taky neni nic moc ale striha stejne jako strojek za dva tacy. Ale ja vim no je to tescoooo... Mimochodem mam i ventilator na DO primotop toustr sendvicovac a vaflovac.. Vse tesco porad funguji nikdy nebyl problem. Za vse jsem dal celkem necelych 1500 kc a pouzivam je casto jiz nekolik let. Nic svetobornyho to neni ale je to levne a funkcni. Vysledek je stejny jako u "znackovych" veci...

Zaleží na ůhlu pohledu. S tescovým strojkem sem stříhal asi 5-6x a šel do háje. A to zastříhávám maximalně z 10mm na na 6 a knírek na 3mm. :( :(

doplněno 19.08.14 04:03:

A to nemluvím o kraválu jako když jede zbíječka.

capri*
hodnocení

0x

Tak já teda musím jen potvrdit to co už padlo... Za těch cca 14 let co se stříhám sám jsem vlastnil celkem 5 strojků. 3 z nich byly Philips, další Zelmer a pak Sencor. A abych to vzal zkrátka tak napíšu, že Philips mi vždy vydržel cca 5 let (ten poslední už 3 roky k plné spokojenosti používám). Zelmer cca měsíc než začal výkon motorku slábnout a při manipulaci v určitých momentech úplně vypadávat a to nemluvě o tom, že akumulátor začal při nabíjení vytékat. A co se Sencoru týká to byla tragédie úplná. A jinak asi není moc co radit jelikož pokud sáhneš po Philipsu tak prakticky neuděláš chybu. Už je pak jenom na zvážení jestli i akumulátorový nebo jen čistě síťový, s výkyvným nástavcem nebo pevným ( já mám raději výkyvný) a jestli s možností zastřihování jen do těch cca 21-23 mm nebo s delší cca do 40 mm... To už prostě jen záleží na tom co budeš preferovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]