Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aku vrtačka

Od: zuca* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,chtěl bych si koupit vrtačku ale nevím jaksilnou aby za něco stála.Děkuji Mirek

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

3x

Počkej si, až bude zas akce v Lidlu, i ten menší (7,4V) model pro běžnou práci bohatě dostačuje (nekecám, mám ho tátův 14,4V NiCD Asist překoná prakticky ve všem (kromě toho, že Parkside má jen jednu baterii a Asis dvě - ale ta jedna se zas nabije za něco přes hodinu, přičemž Asist potřebuje nějakých 15)). Za 999 Kč podle mě super volba, jen pokud bys chtěl častěji vrtat do kovu nějakým větším vrtákem, vezmi radši tu větší verzi.

doplněno 20.08.14 06:11: Ten pardon, ten můj má 3 články, tj. 11,1 (resp. zde 3,6 V/článek, takže 10,8) V.

paw*
hodnocení

0x
Zalezi na jakou praci to.chcete. nekomu staci z Lidku, jiny potrebuje Makitu nabo Metabo za 5000.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]