Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slabá hlasitost příchozích hovorů

Od: martinv* odpovědí: 10 změna:

Vlasním starší typ mobil. telefonu NOKIA a potřeboval bych poradit, jak zesílit zvuk mluveného slova u příchozích hovorů. Hlasitost je téměř slyšitelná. Děkuji za rady.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

3x

Ked pri hovore stlačate spinač plus,tak by sa na display mal ukazať graf zosilenia.Tak skuste či reaguje na stlačanie plu -minus.Ak amo tak je vadne sluchatko.Ak nie tak su vadne spinače.

mkat*
hodnocení

0x

Nebolo by od veci napisať aj typ telefonu.U telefonoch to nie je rovnake.

martinv*
hodnocení

Jedná se o mobil 3109 klasik

Tlačítka na boku telefonu jste použil?

Konkrétně horní tlačítko označené "+" mačkat během hovoru?

doplněno 18.08.14 19:31:

Pokud jsme použil obě tlač. i spodní pro zeslabování a nenastala žádná změna (ani ztišení), tak bych to vypadá, že to máte rozbitý. Buď jsou v háji tlačítka hlasitosti nebo reproduktor.

Pokud hlasitost, ale nereaguje na mačkání tlač. hlasitosti nijak, tak bych tipnul spíš tlačítka.

Takže pokud nepřijde někdo s lepší radou, tak doporučím servis.

martinv*
hodnocení

Zkoušel jsem během hovoru tato tlačítka, ale nenastala žádná změna.

miklous*
hodnocení

0x
Zdravím. Měla jsem obdobný problém. Stačilo jemně očistit štěrbinu sluchátka a bylo po problému... ;) M
martinv*
hodnocení

Díky za tip, zkoušel jsem vyšistit štěrbinu u sluchátka. Zvok hovoru je stejně slabý, možná je to v nastavení hlasitosti. Ale v mobilu jsem nenašel volbu změnit hlasitost sluchátka.

V menu mobilu se nastavuje hlasitost zvonění a jiných zvuků mobilu.

Hlasitost se nastavuje právě těmi bočními tlačítky.

martinv*
hodnocení

Zkusil jsem v menu procházet nastavení-tóny-hlas volby PTT, ale neúspěšně.

doktpr365*
hodnocení

0x

Nemá to nastavení profilů-schůze ,doma venku? Tam se to také nastavuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]