Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVB-T tuner vs set-top box

Od: rybkabezvody odpovědí: 6 změna:

prosím Vás o radu, jako téměř každá ženksá mám trošinku problém s technikou, koupila jsem si televizi s integrovaným DVB-T a analogovým tunerem, znamená to, že budu moci příjmat pozemní digitální vysílání bez set-top boxu?

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ano, bez STB.

doplněno 18.12.08 11:50:

STB = set top box

Vzhledem k tomu, že se zde objevily 2 zcela opačné odpovědi, tak mě snad admin omluví, že se budu opakovat a podpořím Strejce - pokud má TV DVB-T tuner, NEBUDETE potřebovat pro digitální POZEMNÍ vysílání set-top box.

troja*
hodnocení

1x

1/ Nepotřebujete žádný DVB-T, protože televize má DVB-T již zabudovaný uvnitř.

2/ Prostudujte návod - v současné době lze chytat cca 13 kanálů a další chytnete, i když zatím nevysílají, ale budou připraveny, jakmile začnou vysílat (Prima2, Barandov, ČT4). Pomocí návodu si pak programy přesunete pod jaké číslo budete chtít a dáte jim svůj vlastní název. Mimo to můžete mít i radiové stanice na TV.

macach*
hodnocení

0x

Dobrý den,

zkuste se podívat na www.digitalnitelevize.cz

Hezký den a snad Vám to trošičku pomůže

MCh

cacab*
hodnocení

0x

Bohužel, STB budete muset použít. To by jste musela mít DVB - S

Už ta zkratka je docela jasná-DVB-S je digitální satelit.Jinak DVB-T pozemní(terestrická),DVB-C je kabelová TV.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]