Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Keylogger pro android

Od: psisko odpovědí: 4 změna:

Ahoj, poradíte mi nějaký free keylogger který by monitoroval dění na smartphone (android)? :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zkus si nastudovat:
Logcat
doplněno 21.08.14 12:23: Ještě jsem našel
forum.xda-developers.com/...
capri*

Mám za to, že tazateli nejde o výpis systémového logu neboli o LogCat (ať už na PC přes ADB nebo přímo v systému přes např. CatLog) , ale o monitorování stisknutých "kláves" čili klasický keylogger. A pokud je mi známo tak ani LogCat stisktnuté klávesy při psaní v textovém poli atd. nemonitoruje resp. nevypisuje.

Já právě neznám žádnou takovou službu(aplikaci) co tazatel chce, proto jsem napsal alespoň něco podobného :)
doplněno 21.08.14 11:24: Třeba to bude k jeho potřebám stačit, nepíše co přesně chce.
psisko
hodnocení

Áno, mám na mysli klasické monitorování stisků na displeji. Omlouvám se, nezpřesnila jsem to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]