Nejste přihlášen/a.
Je možné nějak z česka zavolat do Ameriky někomu jako videohovor? (nemyslím přes skype, atd) ale prostě tak jak se volá v Americe s kamerou, tak jestli to jde i z česka do USA a kolik to kdyžtak stojí? Děkuji
Pres Internet je to vzdycky zadarmo
Nevim, co myslis temi "videohovory s kamerou v Americe".
Ja vazne nevim, co maji lidi se Skype, kdyz existuji standardni reseni na (video)hovory po Internetu.
Co je špatného na Skype a jiných programech? Jsou zadarmo a fungujou jak mají. Navíc nedávno byl uveden průzkum, kde asi 80% lidí uvedlo, že raději dají přednost jen hlasové komunikaci před video-hlasovou. Jediná vyjímka byla právě video konference s rodinou na dálku při delší odmlce, ale jinak ne a proto ani nevidím takové nízké rozšíření této služby.
Špatného na nich není nic, já sem používám hodně skype, ale druhá strana nechce. Proto se ptám, jestli to nějak funguje tady
Tak to si asi budete muset hlavně domluvit s druhou stranou. Já komunikuju hodně po sítích a vždy, když byl někdo hodně dlouho pryč a daleko, tak vždy začal on komunikovat přes Skype,chat,VoIP a taky ještě pamatuju nahrané video záznamy, které jsem stahoval z Rapidshare
Tady jde o to, že je to američan a nechce nic jinýho, než videohovor.. ještě to budu muset nějak domluvit s ním no..
Ja teda nevim, co ten American myslim, protoze tam taky videohovory po telefonni lince nefungujou z uplne stejneho duvodu, jako tady - bylo by to ukrutne drahy. Mozna ma nejaky ten iPhone a pouziva iChat nebo jak se to jmenuje, ale to funguje jen pres WiFi a to je to volani pres internet, o kterem pisi nahore. takze by me opravdu zajimalo, jak chce, aby jsi mu zavolala. At ti napise, jak by ti zavolal ON.
Co je špatného na Skype?
Je to nestandardni reseni, uzavrene, utajovane, funguje to jen s jejich programem, s beznymi VoIP nebo VideoChat programy se ke konverzaci nepripojis, Skype pouziva tvoje sitove pripojeni pro routovani jejich interniho provozu, kvalita jejich klienta je diskutovatelna, klient jen pro urcite platformy (je Skype treba pro Android?), ... proste problemu se Skype je HODNE.
Pokud je to amík a nechce skype na 95% chce volat FaceTime...pro amíky a australany je to víceméně videohovor...
Podstatu sítí a služeb jako takových neznaj...navíc skype je v USA nemoc ideální neb jejich sít měla s jeho p2p protkolem problémy...ale tato informace je staršího data...
FaceTime se spravne jmenuje to, co jsem vyse spatne (a opatrne) nazyval iChat. Diky.
Take koukam, ze to uz funguje i pres 3G a LTE a nejen Wi-Fi, jak jsem si pamatoval. Na druhou stranu to bere 3MB/min, takze si cesky uzivatel bude muset dat pozor pri volani mimo Wi-Fi na svuj datovy limit u mobilniho operatora.
FaceTime je jen pro Apple, takze kdo nema iPhone apod. tak tomu to fungovat nebude, coz dava dalsi odpoved na otazku,proc nemam rad uzavrena a tajna komercni reseni, jak jsem uz odpovidal v jinem prispevku vyse.
Tady jde o kvalitu které se skype nemůže rovnat..plus snadnost se ihned dovolat...
Nakonec 3MB/min není moc..to že je v čr dražší menší fup než na ikrajině je problém země...
Jinak doporučím zusit FaceTime Audio kdy jde o přenos bez videa a to je normální pochutnáníčko...
Hovor je tak o 300% lepší...úžasný pokrok proti staré mizerné kvalitě starých cca 30 kodeků pro gsm VoLTE snad brzy padnou...
Jinak skype od koupě M$ už routuje pouze svými servery...zvíšila se tím stabilita...navíc tím dotáhli integraci skype do facebooku atd...takže leč uzavřená platforma narozdíl od těch otevřených funguje a pokud domá nemáte server tak vám i te otevřený jabber či xmipp stejně zdechne...
Jinak co vím skype je dnes snad pro úplně všechny platformy...at už jde o series 40nokia či J2ME telefony...skype opravdu frčí na stroji jako je sonyericsson ka 800i...z mého pohledu úžasné...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.