Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebuji koupit redukci z EU spotřebiče do AU zásuvky. Našel jsem jenom z EU/US na AU, ale ty nechci. Jsou totiž dělané na širší kolíky např od notebooku a já potřebuji na tenčí kolíky na mobilní telefon. Nevíte někdo odkaz na nějaký eshop, kde mají tyhle věci přehledně, případně neexistují nějaké kódy pro každou redukci? Díky
Vygooglovat "redukce austrálie" jsem samozřejmě zkoušel, kdybych našel co jsem hledal tak bych jsem nepsal. Ty multi-adaptery jsem taky našel, pro mě zbytečně drahé a po návratu zpět by mě byly k ničemu, moc necestuji. Měl jsem na mysli tyto, na Ebay i s dopravou kolem 20kč. Přikládám fotky - na první fotce ta bílá je australský výstup, černá americký výstup, na druhé fotce jsou vstupy - do australské jde zapojit evropský(širší kolíky) i americký spotřebič, do americké jenom evropský spotřebič (tenčí kolíky). No a já hledám redukci se vstupem jak má černá a výstupem jak má bíla redukce. Budu potřebovat nabíjet mobil. Dá se použít i ta bílá ale nabíječka není zastrčená na pevno a při vytáhnutí ze zásuvky by redukce zůstala v zásuvce.
Tohle je snad nejběžnější artikl na letištích.
Cestoval jsem do Anglie, koupil jsem si předem jeden z nejlevnějších adaptérů na trhu. Kdybych ho koupil po přistání na letišti v Londýně, měl bych ho asi za třičtvrtě ceny...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.