Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Redukce na australské zásuvky

Od: alfa odpovědí: 5 změna:

Zdravím, potřebuji koupit redukci z EU spotřebiče do AU zásuvky. Našel jsem jenom z EU/US na AU, ale ty nechci. Jsou totiž dělané na širší kolíky např od notebooku a já potřebuji na tenčí kolíky na mobilní telefon. Nevíte někdo odkaz na nějaký eshop, kde mají tyhle věci přehledně, případně neexistují nějaké kódy pro každou redukci? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

zkuste vybrat z tohoto

google.cz/...

nebo tady

heureka.cz/...

a ještě zde

eshop.befree.cz/...

dejte popis, foto australské...

alfa
hodnocení

Vygooglovat "redukce austrálie" jsem samozřejmě zkoušel, kdybych našel co jsem hledal tak bych jsem nepsal. Ty multi-adaptery jsem taky našel, pro mě zbytečně drahé a po návratu zpět by mě byly k ničemu, moc necestuji. Měl jsem na mysli tyto, na Ebay i s dopravou kolem 20kč. Přikládám fotky - na první fotce ta bílá je australský výstup, černá americký výstup, na druhé fotce jsou vstupy - do australské jde zapojit evropský(širší kolíky) i americký spotřebič, do americké jenom evropský spotřebič (tenčí kolíky). No a já hledám redukci se vstupem jak má černá a výstupem jak má bíla redukce. Budu potřebovat nabíjet mobil. Dá se použít i ta bílá ale nabíječka není zastrčená na pevno a při vytáhnutí ze zásuvky by redukce zůstala v zásuvce.

Redukce na australské zásuvky
Redukce na australské zásuvky #2

hodnocení

1x

Dobry den, ja mam tento a bez problemu:

conrad.cz/...

Toto vypada take ok

conrad.cz/...

Jinak se daji koupit adaptery na letisti po priletu.

hop®
hodnocení

0x

Tohle je snad nejběžnější artikl na letištích.
Cestoval jsem do Anglie, koupil jsem si předem jeden z nejlevnějších adaptérů na trhu. Kdybych ho koupil po přistání na letišti v Londýně, měl bych ho asi za třičtvrtě ceny...

alfa
hodnocení

Já mám zkučenost opačnou, že na letištích je to až 10x dražší, teda není to vlastní zkušenost, ale kamarád je na Novém Zélandu a doporučil mi redukce koupit určitě doma, na letišti v Aucklandu prý kolem 20 dolarů, zasuvky mají myslím stejné, očekávám stejné letištní ceny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]