Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony Z -internet

Od: barcelona

Ahoj vsem,mam prosbu nevite nekdo jak nastavit internet na Sony Z? Operator mi poslal nesmyslne dlouhou zpravu jak to nastavit,ale podle toho navodu to bylo nemozne,tak jsem tam volala zpatky a operator mi rekl,ze mi to nastavit nemuze,ze na tento typ telefonu nema nejakou konfiguraci...co s tim? Poradte prosim diky..:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kutululu
hodnocení

0x

A co máte za operátora?

doktpr365*
hodnocení

0x

Pro každého operátora se nastavuje jinak,nepíšete co máte za operátora,

hodnocení

0x
Zajděte přímo k operátorovi na pobočku a tam vám to osobně nastaví.
mases*

Předpokládám že má Tesco Mobile ;) :) takže na stránce Tesco Mobile píšou tescomobile.cz/... "Pro nastavení přístupu k internetu na vašem mobilním telefonu využijte prosím stránky našeho partnera na adrese www.techzona.cz" o2.cz/... a tady už něco je o2.cz/... a tady o2.cz/... a dole v "Manuální nastavení"si už vyber co chceš manualně nastavit :) ;)

Jo ale nevím teď jestli má Sony Z nebo Z1 ale asi je to stejný :) o2.cz/...

doplněno 15.08.14 06:31:

Tady je teda Z1 o2.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]