Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou kytaru si koupit?

Od: harley39* odpovědí: 3 změna:

Ahojte, chtěl bych se naučit na Elektrickou Kytaru ale nějak nevím jakou si vybrat.. vím, že samotné učení na kytaru bude trvat roky a proto bych zatím chtěl jen nějakou kytaru pro začátečníky.. Taky na tom nejsem moc dobře s penězy protože pořád studuju a můžu si dovolit max. příčku 2000 korun.. našel jsem kytaru z bazaru + kombo 10W + pouzdro (odkaz níže) ale nejsem si jistej jestli je dobrý nápad jí koupit.. Prosím o radu.. Díky

aukro.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ta kytara je Fender asi tak, jako je Škodovka Volkswagen, ale pro Vaše účely bude nejspíš vyhovující. Stejně nezjistíte nic, dokud jí nevemete do ruky.

Ale na učení je určitě lepší akustika.

meat*
hodnocení

0x

taky jsem se chtěl učit na elektriku, ale nakonec jsem si koupil akustiku, vyjde levnějš a na naučení stačí, jedinou radu ti dám, jestli si budeš kupovat akustiku s tim, že pak přesedláš na elektriku, kup si akustiku z užším krkem, protože elektrika má značně užší krk než některý akustiky a po přesedlání na elektriku by si měl problémy poskládat prsty na užší krk...

čili westernku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]