Nejste přihlášen/a.
Ahojte, chtěl bych se naučit na Elektrickou Kytaru ale nějak nevím jakou si vybrat.. vím, že samotné učení na kytaru bude trvat roky a proto bych zatím chtěl jen nějakou kytaru pro začátečníky.. Taky na tom nejsem moc dobře s penězy protože pořád studuju a můžu si dovolit max. příčku 2000 korun.. našel jsem kytaru z bazaru + kombo 10W + pouzdro (odkaz níže) ale nejsem si jistej jestli je dobrý nápad jí koupit.. Prosím o radu.. Díky
taky jsem se chtěl učit na elektriku, ale nakonec jsem si koupil akustiku, vyjde levnějš a na naučení stačí, jedinou radu ti dám, jestli si budeš kupovat akustiku s tim, že pak přesedláš na elektriku, kup si akustiku z užším krkem, protože elektrika má značně užší krk než některý akustiky a po přesedlání na elektriku by si měl problémy poskládat prsty na užší krk...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.