Nejste přihlášen/a.
Dobrý den poradci,
Po výpadku proudu (plánované odstávce) mi přestala hrát věž mini systém Technics SC-EH 790, resp. nejde zvuk (ve sluchátkách ale funguje), Dal jsem jí do místní opravny, ale tuto značku vzhledem k tomu, že se již nevyrábí vůbec nedělají (neberou do oprav.).
Psal jsem pak do Pražské firmy ALL Servise dle web. stránek a odepsali mi, že již Technics nedělají.
Mám tedy dotaz, zda-li ještě vůbec existuje nějaká opravna na tuto značku a pokud ano, kde...?
Díky za spolupráci...
S pozdravem,
Michal
Asi skôr pochodite pri nejakom domacm kutilovi ako v servise.Pokial veža, cez sluchatka, hra vo všetkych režimoch tak chyba bude najskôr v koncovom stupni -zosilovači.Pre istotu skuste poprepajať reproduktory.Prekontrolujte ešte či mate všetko spravne zapojene a poprepinane.Pre istotu ešte vežu vypnite z elektriny na hodinu -dve.Odpojte šnuru.
Jo, naše servisy jsou unikátní
Jednou jsem navštívil servis s prosbou zdali by mi neokopírovali schéma od minivěže, předčasem tam můj tatík takto uspěl se schématem na TV. Servisák se mi vysmál, že to ne, že si to hlídají, já teda na to, zdali mi to opraví, opět smích, že to je starý model. Takže nechápu proč si něco hlídají na starý model co už nehodlají opravit
Pak jsem sehnal schéma přes bývalého kolegu přímo od nejvyššího šéfa těch servisů konkrétní značky i s odbornými radami čemu věnovat pozornost a kde by mohla být chyba
Možná bych vám mohl pomoci, ozvěte se vnitřní poštou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.