Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s telefonem Prestigio 5300 Duo. Když ho nechám přes noc, tak mi baterka spadne ze 100% na 40% bez toho, aniž bych měla zapnuté wifi, data či cokoliv jiného. Dnes ráno v 9 hodin jsem ho měla nabitý na 100%, nic jsem s ním nedělala a je 11 hodin a baterka má 27 % a každou půlminutu mi spadne jedno procento. Telefon jsem kupovala nový v alze před cca 3 měsíci. Máte někdo tento telefon a stejné problémy? Jak to mám řešit?
Já mám ten samý problém, ale s jiným telefonem. Nejdřív si zkontrolujte, jestli nemáte spuštěné nějaké aplikace v pozadí, které by mohly baterii vybíjet. Zkuste se podívat do použití baterie, co Vám nejvíce baterii vybíjí. Určitě hodně "žere" displej, zkuste si vypnout jas a podsvícení dát na minimum. Mě se toto děje jednou za čas, že z ničeho nic mi prostě baterie vydrží sotva 10h, úplně to samé, přes noc bez dat mi klesne třeba o 30%. Dokonce jsem telefon dala do servisu, a ten mi ho vrátil s tím, že baterie je zcela OK, nechápu. Nejdřív jsem tedy zkusila přeinstalovat Androida, to pomohlo na nějakou dobu, než se opět zase něco stalo, co baterii začalo vybíjet. A pak jsem před nabitím telefon vypla a zapla a také to pomohlo, jsem zvědavá na jak dlouho
pokud nepomůže ani jedna těchto věcí, zkusila bych telefon reklamovat, protože na baterii by měla být záruka půl roku ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.