Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s telefonem Prestigio 5300 Duo. Když ho nechám přes noc, tak mi baterka spadne ze 100% na 40% bez toho, aniž bych měla zapnuté wifi, data či cokoliv jiného. Dnes ráno v 9 hodin jsem ho měla nabitý na 100%, nic jsem s ním nedělala a je 11 hodin a baterka má 27 % a každou půlminutu mi spadne jedno procento. Telefon jsem kupovala nový v alze před cca 3 měsíci. Máte někdo tento telefon a stejné problémy? Jak to mám řešit?
Já mám ten samý problém, ale s jiným telefonem. Nejdřív si zkontrolujte, jestli nemáte spuštěné nějaké aplikace v pozadí, které by mohly baterii vybíjet. Zkuste se podívat do použití baterie, co Vám nejvíce baterii vybíjí. Určitě hodně "žere" displej, zkuste si vypnout jas a podsvícení dát na minimum. Mě se toto děje jednou za čas, že z ničeho nic mi prostě baterie vydrží sotva 10h, úplně to samé, přes noc bez dat mi klesne třeba o 30%. Dokonce jsem telefon dala do servisu, a ten mi ho vrátil s tím, že baterie je zcela OK, nechápu. Nejdřív jsem tedy zkusila přeinstalovat Androida, to pomohlo na nějakou dobu, než se opět zase něco stalo, co baterii začalo vybíjet. A pak jsem před nabitím telefon vypla a zapla a také to pomohlo, jsem zvědavá na jak dlouho pokud nepomůže ani jedna těchto věcí, zkusila bych telefon reklamovat, protože na baterii by měla být záruka půl roku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.